Πέτριτς: "Αστείο το ότι θα σταματήσω"

Ο Μλάντεν Πέτριτς, με δηλώσεις του στη NOVA, αποκαλύπτει πως δεν σκοπεύει να βάλει τέλος στην καριέρα του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πέτριτς: "Αστείο το ότι θα σταματήσω"
INTIME SPORTS

Ο Κροάτης επιθετικός του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε την κατάσταση όσον αφορά το μέλλον του, τονίζοντας πως η δήλωση περί αποχώρησης από την ενεργό δράση ήταν περισσότερο χιούμορ, παρά πραγματικότητα.

Σχολιάζοντας δηλώσεις που έκανε πρόσφατα σε γερμανική εφημερίδα, εξήγησε πως: " Με ρώτησαν τι θα κάνω αν ο Παναθηναϊκός δεν μου προσφέρει νέο συμβόλαιο. Και απάντησα πως ίσως σταματήσω, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω. Ήταν περισσότερο ως αστείο, όμως δεν θα είχα πρόβλημα να σταματήσω το καλοκαίρι. Είμαι χαρούμενος για όσο μπορώ να αγωνίζομαι και είμαι αρκετά σίγουρος πως θα συνεχίσω".

Αναφερόμενος στις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του τόνισε: "Νομίζω πως όλοι γνωρίζουν ότι έχουμε αρχίσει να μιλάμε και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον".

Ο 34χρονος επιθετικός σχολίασε και τα επεισόδια στη Λεωφόρο και όσα ακολούθησαν: "Είναι ντροπή για όλους μας. Κανένας δεν κερδίζει από αυτές τις καταστάσεις. Το να παίζουμε χωρίς φιλάθλους δεν βοηθάει. Ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν", είπε.

Όσο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ; "Τις τελευταίες δύο εβδομάδες παίζουμε πολύ καλά, ειδικά στο γήπεδο μας και είναι δύσκολο να μας κερδίσουν. Ωστόσο, τώρα χωρίς τον κόσμο μας, θα είναι πιο δύσκολο. Πιστεύω πάντως πως θα συνεχίσουμε το ίδιο καλά", κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK