Πράνιτς: "Από τα καλύτερα παιχνίδια μας"

"Δεν πρέπει να παίζουμε ο καθένας για τον εαυτό του όπως στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά ως ομάδα. Σήμερα παίξαμε ως ομάδα με πίεση και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη". Αυτή η δήλωση του Ντάνιελ Πράνιτς αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα με την Καλλονή.

Πράνιτς: "Από τα καλύτερα παιχνίδια μας"

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός τόνισε ότι το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ήταν από τα καλύτερα εφετινά του Παναθηναϊκού, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους δηλώνοντας ότι "στόχος είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Ο Ντάνιελ Πράνιτς είπε αρχικά: "Πράγματι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους αυτό το 4-0 όπως και οι τρεις βαθμοί. Θα έλεγα ότι ήταν όντως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Νιώθω τον εαυτό μου πολύ πιο έτοιμο μετά το παιχνίδι με την Εθνική ομάδα. Αυτό το παιχνίδι όμως ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Αναφορικά με το γεγονός ότι έβαλε δύο γκολ, ο Κροάτης είπε: "Πραγματικά εδώ και πολύ καιρό δεν είχα σκοράρει οπότε είμαι ικανοποιημένος. Το πιο σημαντικό όμως είναι να πετυχαίνει νίκες η ομάδα. Σήμερα σκόραρα εγώ, αύριο μπορεί να σκοράρει κάποιος άλλος. Το σημαντικό είναι οι νίκες".

Ερωτηθείς σε ποια θέση θεωρεί ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα απάντησε: "Είμαι ένας παίκτης πολλών θέσεως κάτι που είναι καλό για τους προπονητές. Αριστερά μπορώ να παίζω σε αρκετές θέσεις. Προτιμώ να παίζω στο κέντρο, αλλά θα κάνω ότι μου λέει ο προπονητής".

Όταν ρωτήθηκε αν ο Παναθηναϊκός στοχεύει πιο ψηλά πλέον από ότι στην αρχή της χρονιάς, ο Ντάνιελ Πράνιτς απάντησε: "Πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Στην αρχή της περιόδου δεν περιμέναμε ότι θα παίζουμε έτσι. Στόχος είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Στη συνέχεια μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας: "Νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι ότι παίζουμε σαν ομάδα. Δεν πρέπει να παίζουμε ο καθένας για τον εαυτό του όπως στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα αλλά ως ομάδα. Σήμερα παίξαμε ως ομάδα με πίεση και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη".

Σχετικά με την αλλαγή της εικόνας του μετά την κλήση του στην εθνική Κροατίας επεσήμανε: "Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκίνησα καλά την προετοιμασία. Σιγά, σιγά κατάφερα να παίξω 90λεπτά. Όταν έπαιξα στην εθνική βρήκα το ρυθμό μου και θα δείτε από εδώ και πέρα έναν διαφορετικό Πράνιτς".

Μπεργκ: "Η δουλειά μου είναι"

"Αυτό που έχει σημασία όταν παίζεις σε μία ομάδα είναι να πηγαίνει καλά και να παίρνει τις νίκες. Δουλειά μου είναι να σκοράρω, να πρεσάρω και να κάνω αυτά που μου λέει ο προπονητής", είπε ο Μάρκους Μπεργκ όταν ρωτήθηκε για την απόδοσή του στο παιχνίδι με την Καλλονή.

Για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα και βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ καλοί και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Στο δεύτερο δεν μπήκαμε το ίδιο καλά, αλλά σε μία αντεπίθεση πετύχαμε κι άλλο τέρμα και όλα τελείωσαν εκεί".

Ερωτηθείς για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας, ο άσος του Παναθηναϊκού απάντησε: "Πάντα στόχος είναι η εθνική, αλλά το σημαντικό είναι πως αγωνίζομαι συνέχεια στον Παναθηναϊκό και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι τη διακοπή, καθώς δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα θέλαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK