Προέχει η διάσωση του Παναθηναϊκού

"Προέχει η προσπάθεια σωτηρίας του συλλόγου", έλεγαν στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπό το βάρος των επεισοδίων στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Κρίσιμος ελέω UEFA o Μάρτιος, άγνωστες πλέον οι προθέσεις επιχειρηματιών στην ενίσχυση του ταμείου.

Προέχει η διάσωση του Παναθηναϊκού

Η απογοήτευση είναι διάχυτη στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού για τα θλιβερά επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ τα σενάρια φούντωσαν για παραίτηση του Δημήτρη Γόντικα και των υπόλοιπων μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Ωστόσο, στην παρούσα φάση "προέχει η προσπάθεια σωτηρίας του Παναθηναϊκού", όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στελέχη της διοίκησης και φαίνεται ότι οι ομαδικές παραιτήσεις μπαίνουν για την ώρα στο ψυγείο. Άλλωστε θα υπήρξε σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας σε περίπτωση αποχώρησης της διοίκησης, ενώ δεν έχει αποφασιστεί μέχρι στιγμής η σύγκληση του Δ.Σ.

Ο μήνας που διανύουμε είναι κρίσιμος και καθοριστικός για το μέλλον του συλλόγου και πλέον ο στόχος είναι να αποφευχθεί η τιμωρία από την UEFA στα τέλη Μαρτίου. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν ομαδικές αποχωρήσεις.

Όμως, μετά τη μαύρη σελίδα που γράφτηκε στην ιστορία του Παναθηναϊκού με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, υπάρχει έντονη ανησυχία για το μέλλον της ομάδας και είναι άγνωστο αν θα θελήσουν να βάλουν χρήματα και άλλοι επιχειρηματίες προκειμένου να σωθεί η ομάδα.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο για το θλιβερό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

* Οι παίκτες είχαν ρεπό τη Δευτέρα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK