Προπονήθηκαν Σισοκό, Βύντρα και Σο

Σισοκό, Βύντρα και Σο πήραν μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός ο Κουίνσι.

Προπονήθηκαν Σισοκό, Βύντρα και Σο

Το στοίχημα της συμμετοχής στο αιώνιο ντέρμπι κέρδισαν οι Λουκάς Βύντρα, Χαμπίμπ Σο και Ιμπραχίμ Σισοκό. Οι τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκαναν θεραπεία την Παρασκευή, προπονήθηκαν κανονικά το Σάββατο και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο "Σπύρος Λούης".

Αντίθετα, ο Κουίνσι όπως είχε προαναγγελθεί, έμεινε εκτός αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθανόταν και για άλλη μία μέρα, έκανε αποθεραπεία.

Η προπόνηση διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση και αυτό δεν επέτρεψε να δουλέψει η ομάδα όπως ήθελε ο Ρότσα. Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στην Τότεναμ γυμνάστηκαν στο γυμναστήριο και οι υπόλοιποι, έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής "5-2", πάσες με τελειώματα, ολοκληρώνοντας την προπόνηση με δίτερμα.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Χουχούμης, Βιτόλο, Σο, Λαγός, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Μπαρμπαρούσης.

Εκτός της 22μελούς αποστολής έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κουίνσι, Ταμπάκης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.

Με Πετρόπουλο στην κορυφή

Στην προπόνηση ο Χουάν Ρότσα δεν έκανε δοκιμές για την ενδεκάδα. Προτίθεται ωστόσο να φρεσκάρει σε ένα βαθμό το αρχικό σχήμα προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός δύσκολου αγώνα.

Γκολκίπερ θα παίξει ο Καρνέζης, στόπερ οι Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλος, δεξί μπακ ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Σπυρόπουλος. Ελάχιστες πιθανότητες να παίξουν έχουν ο Βελάσκες αντί του Τριανταφυλλόπουλου και ο Μαρίνος αντί του Σεϊταρίδη.

Στα χαφ, ο Σο κρίνεται ανέτοιμος να παίξει σε δεύτερο σερί παιχνίδι και λογικά θα μείνει στον πάγκο. Οπότε, ο Βιτόλο θα παίξει αμυντικός μέσος και θα πλαισιωθεί από τους Σισοκό και Ζέκα.

Τέλος, στην επίθεση ο Μαυρίας θα επιλεγεί ως δεξί εξτρέμ, ο Χριστοδουλόπουλος ως αριστερό και ο Πετρόπουλος θα επανέρθει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Τοτσέ δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και εκτός απροόπτου, θα μείνει στον πάγκο.

SUPER BALL ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το ντέρμπι "αιωνίων" του ΟΑΚΑ και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 14η αγωνιστική της Superleague. Μη χάσετε στις 18:00 το pre game του ντέρμπι με ζωντανές συνδέσεις από το Ολυμπιακό Στάδιο, τελευταία νέα των ομάδων και συνεντεύξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK