Προς οριστικές συμφωνίες με Τελάντερ και Βέμερ

Το Contra.gr αποκαλύπτει τις επαφές των τελευταίων ημερών του ΠΑΟ με τους δύο πρώην παίκτες του για να "τελειώνει" μια και καλή τις υποθέσεις των καταγγελιών τους, την επικοινωνία του ίδιου του Αλαφούζου με τον δικηγόρο του Δανού στόπερ και τις νέες αναβολές που έρχονται την Τετάρτη (7/3).

Προς οριστικές συμφωνίες με Τελάντερ και Βέμερ
EUROKINISSI

Οι καταγγελίες για αφαιρέσεις βαθμών ήταν και παραμένουν το πιο "βαθύ αγκάθι" στα τόσα που έχει να αντιμετωπίσει στην τρομερά συμπιεσμένη οικονομική πραγματικότητά του ο Παναθηναϊκός, ελέω της πολιτικής της διοίκησης και δη του μεγαλομετόχου του.

Από την Παρασκευή (2/3) ολοκληρώθηκε (έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση) επιτυχώς η… επούλωση της "πληγής" που είχε δημιουργηθεί στην υπόθεση Ταυλαρίδη, καθώς εξοφλήθηκαν οι 80.000 ευρώ που συμφωνήθηκαν με την πλευρά του βετεράνου στόπερ και υπεγράφη το ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο κατατέθηκε στην ΕΠΟ και τη λίγκα και άρθηκε η αφαίρεση των τριών βαθμών (ή για την ακρίβεια δεν έφτασε στο βαθμό της "εκτέλεσης" η απόφαση).

Πλέον απομένουν άλλα πέντε "αγκάθια", τα οποία προσπαθούν να διευθετήσουν οι "πράσινοι", απ’ τη στιγμή που –όπως φαίνεται- στις συγκεκριμένες υποθέσεις αποφασίστηκε απ’ την πλευρά του Αλαφούζου να δοθούν ποσά για να "καθαρίσουν".

Την Τετάρτη (7/3) είναι προγραμματισμένες για εκδίκαση οι καταγγελίες των Τελάντερ (έχει πάρει ήδη πέντε αναβολές!) και Βέμερ. Με την πλευρά του Δανού στόπερ, ο Παναθηναϊκός ήταν (και είναι) σε συζητήσεις απ’ την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου σταδιακά να καταλήξουν σε μία οριστική φόρμουλα α-λα Ταυλαρίδη και να κλείσει ο φάκελός του. Οι πληροφορίες τουContra.grμάλιστα, αναφέρουν πως με τον δικηγόρο του Τελάντερ, είχε προ ημερών επαφή ο ίδιος ο Αλαφούζος, προκειμένου να βρουν μία τελική, κοινή γραμμή και να τελειώνει η υπόθεσή του. Κι όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το όλο θέμα είναι πλέον πολύ κοντά σε τελική συμφωνία. Λογικά την Τετάρτη θα πάμε σε ακόμη μια αναβολή και μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Παναθηναϊκός θα "κλείσει" το ζήτημα Τελάντερ με ένα αντίστοιχο συμφωνητικό.

Σε ότι αφορά τώρα τον Βέμερ, είναι αλήθεια πως ο δικηγόρος του (που ήταν κι ο νομικός του Ταυλαρίδη), έδειξε μία αρκετά πιο διαλλακτική στάση το τελευταίο διάστημα, απ’ τη στιγμή που είδε πως αρχίζουν να τηρούνται λίγο-λίγο κάποια πράγματα. Κι αυτός, αλλά και ο Γερμανός μπακ είναι σε μία λογική να τα βρουν με τον Παναθηναϊκό, αρκεί να πάρει τουλάχιστον 250.000 ευρώ άμεσα, απ’ τις συνολικά 497.822 ευρώ που του έχουν επιδικαστεί. Κι από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα πιο μετά, κάνοντας κι ο ίδιος ένα σχετικό "κούρεμα", απ’ τη στιγμή που ένα μέρος του ποσού που του επιδικάστηκε, αφορά και μη δεδουλευμένα χρήματα.

Οι δύο πλευρές είναι σε μία αντίστοιχη διαπραγμάτευση, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και λογικά και η δική του περίπτωση θα πάρει (νέα) αναβολή την Τετάρτη. Για να πάρουν στη συνέχεια σειρά οι υποθέσεις των Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ…

News 24/7

24MEDIA NETWORK