Προσφυγή για την εφορία και ο Πέτριτς!

Πότε κινήθηκε νομικά κατά του Παναθηναϊκού ο παλαίμαχος Κροάτης άσος, τι ποσό διεκδικεί από τους "πράσινους" και τι τον οδήγησε στο να επισπεύσει την όλη διαδικασία.

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ακόμη έναν πολύ μεγάλο, οικονομικό «πονοκέφαλο» απέκτησαν από το μεσημέρι της Πέμπτης (16/11) οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, στα χίλια, μύρια τεράστια προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Όπως αποκαλύπτει το «ΕΘΝΟΣ» της Παρασκευής (17/11), το δρόμο της προσφυγής κατά των «πράσινων» ακολούθησε και ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος προχώρησε σε νομικές κινήσεις, διεκδικώντας το ποσό των 200.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην εφορία του τελευταίου συμβολαίου του με το «τριφύλλι» (2015-16).

Ο παλαίμαχος Κροάτης άσος, επιχείρησε να βρει λύση με τον Παναθηναϊκό δύο φορές το τελευταίο δίμηνο σε επαφές που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, όμως δεν άκουσε κάτι περισσότερο απ’ το να κάνει… υπομονή.

Προ ημερών μάλιστα επεδίωξε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά και με τον Γιάννη Αλαφούζο, όμως απ’ τη στιγμή που ο «εξαφανισμένος» μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν του απάντησε καν (!), αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Το πρωί της Πέμπτης, ο δικηγόρος του κατέθεσε προσφυγή η οποία μάλιστα κοινοποιήθηκε άμεσα και στην «πράσινη» ΠΑΕ, με τον «Πέτρο» να προσθέτει το όνομά του στην πολύ μεγάλη λίστα των πρώην παικτών που ακολούθησαν τη νομική οδό για να διασφαλίσουν τα χρήματά τους…

News 24/7

24MEDIA NETWORK