"Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μοντού Σουγκού" (VIDEO)

Στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει προσεγγίσει τον 29χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό της Μαρσέιγ, Μοντού Σουγκού, και αναμένει την απάντηση του.

"Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μοντού Σουγκού" (VIDEO)

Από τη Γαλλία προκύπτει το νέο όνομα ποδοσφαιριστή που φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμή του.

Σε ρεπορτάζ στο φύλλο του Σαββάτου 23/8, η γαλλική εφημερίδα "L' Equipe" υποστηρίζει ότι έχει δεχτεί κρούση ο 29χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός της Μαρσέιγ, Μοντού Σουγκού.

Ο Σονγκού δεν υπολογίζεται από τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ενώ έως τώρα δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και συνεχίζει την αναζήτηση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άνθρωπος του Παναθηναϊκού του έχει καταθέσει πρόταση και αναμένει την απάντηση του, χωρίς πάντως να ξεκαθαρίζεται εάν πρόκειται για δανεισμό ή με αποδέσμευση.

O Σενεγαλέζος περιφερειακός επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι στην Εβιάν με την μορφή δανεισμού , είχε 29 συμμετοχές και 4 γκολ.

Να σημειωθεί ότι τα ρεπορτάζ της L' Equipe είναι από τα πλέον έγκυρα στην Ευρώπη και σπάνια δημοσιεύουν ένα ενδιαφέρον χωρίς να το έχουν επαληθεύσει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK