Προβάδισμα Σεντ Ετιέν για Σισοκό

Η Σεντ Ετιέν κερδίζει έδαφος και οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για τον Σισοκό μειώνονται αισθητά. Υπέγραψε ο Κοτσόλης, μυστικοπάθεια για τον ξένο κεντρικό αμυντικό.

Προβάδισμα Σεντ Ετιέν για Σισοκό

Ο Ιμπραήμ Σισοκό μετρούσε αντίστροφα για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μέχρι να μπει στο παιχνίδι η Σεντ Ετιέν.

Η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Ιβοριανού μεσοεπιθετικού και τούτη τη στιγμή έχει το πάνω χέρι. Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός ελπίζει σε ένα θαύμα ανατροπής των δεδομένων για να μπορέσει να κρατήσει στο ρόστερ του τον ποδοσφαιριστή.

Κατά τα λοιπά, μυστικοπάθεια επικρατεί σχετικά με τον ξένο κεντρικό αμυντικό. Αν και από τον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να διαψεύδουν, η αλήθεια είναι ότι το όνομα του Γκόρντον Σίλντενφελντ "παίζει" δυνατά και συνεχίζει να απασχολεί το τριφύλλι.

Στο μεταξύ, την Δευτέρα ο Στέφανος Κοτσόλης υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τον Παναθηναϊκό και μαζί με τον Καπίνο και Ταμπάκη θα αποτελούν την τριάδα των τερματοφυλάκων, ύστερα από την πώληση του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε.

* Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χάρης Μαυρίας θα ταξιδέψει την Πέμπτη στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο με τη Σάντερλαντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK