"Προχώρα Γιάννη..."

Οι επαφές του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Γιάννη Αλαφούζο είναι συνεχείς και ο Τζίγκερ αντιμετωπίζει θετικά το πλάνο λαϊκής βάσης του Έλληνα επιχειρηματία. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης έχει το ρεπορτάζ...

"Προχώρα Γιάννη..."

Το πλάνο Αλαφούζου για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού δείχνει αυτή την ώρα να είναι η μοναδική ρεαλιστική πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι, μακριά από αντιπαραθέσεις και όρους, ικανή να συσπειρώσει το τριφύλλι που βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση του στα 33 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μιλά συχνά με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για το πλάνο της λαϊκής βάσης που ετοιμάζει να παρουσιάσει μέσα στον Μάιο και σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζίγκερ βλέπει με θετικό μάτι αυτή την προσπάθεια και είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τις μετοχές του στο Σωματείο που θα δημιουργήσει ο κ. Αλαφούζος, όπως έχει τονίσει και στον ίδιο.

Οι διεργασίες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και ενόψει της γενικής συνέλευσης των μετόχων που θα διεξαχθεί στις 8 Μαίου, ενώ η ομάδα Αλαφούζου φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν, εφόσον πάρει τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη και προχωρήσει το πλάνο της λαϊκής βάσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK