Σαραβάκος: "Κέρδος για τον Παναθηναϊκό αυτά τα παιδιά"

Με τα καλύτερα λόγια για τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού μίλησε ο Δημήτρης Σαραβάκος τονίζοντας παράλληλα πως η εικόνα της ομάδας θα είναι τελείως διαφορετική σε δύο εβδομάδες.

Σαραβάκος: "Κέρδος για τον Παναθηναϊκό αυτά τα παιδιά"

Την άποψή του σχετικά με την πορεία της προετοιμασίας εξέφρασε ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Ο... μικρός του Τριφυλλιού σχολίασε την παρουσία των πιτσιρικάδων που βρέθηκαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που έκαναν αλλά και για το ταλέντο τους.

Παράλληλα, επεσήμανε πως σε περίπου δύο εβδομάδες η εικόνα της ομάδας θα είναι εντελώς διαφορετική.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

-Η προετοιμασία στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε. Τι εικόνα σας άφησε η ομάδα και ειδικά τα νέα παιδιά που δούλεψαν σ' αυτό το πρώτο στάδιο;

«Μου άφησαν όλοι τους πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι νέα παιδιά με πάθος και με ζήλο. Και έχουν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να δείξουν πράγματα και να κερδίσουν μία θέση στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Ξέρετε πολύ καλά ότι λείπουν κάποια παιδιά, είναι σε εκκρεμότητα κάποιες μεταγραφές τις οποίες προσπαθεί να τελειώσει ο Νίκος Νταμπίζας. Οπότε καταλαβαίνετε πως η εικόνα θα είναι τελείως διαφορετική μετά από δύο εβδομάδες».

-Είστε αισιόδοξος γι' αυτή τη δύσκολη και μεταβατική χρονιά για τον Παναθηναϊκό;

" Φυσικά και είμαι, αλλιώς δεν θα βρισκόμουν εδώ. Ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι υπάρχουν και δυσκολίες. Θα προσπαθήσουμε με τη δουλειά μας τα πολλά προβλήματα να τα κάνουμε λιγότερα. Αυτός είναι ο στόχος μας...".

-Είναι κέρδος για τον Παναθηναϊκό αυτά τα νέα παιδιά;

" Εννοείται. Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο. Και η αλήθεια είναι πως βλέποντας αυτά τα φιλικά παιχνίδια, αν εξαιρέσεις την εμπειρία που λείπει σε αρκετά παιδιά δεν βλέπεις κάποια άλλη διαφορά, σε σχέση με τους μεγαλύτερους ηλικιακά επαγγελματίες παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK