Σε ανοιχτή γραμμή Αλαφούζος - Καραγκούνης

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε "ανοιχτή" γραμμή με τον Γιώργο Καραγκούνη σε μια προσπάθεια να πειστεί ο αρχηγός της εθνικής να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Σε ανοιχτή γραμμή Αλαφούζος - Καραγκούνης

Η δημόσια παραδοχή του Γιάννη Αλαφούζου για το λάθος που έκανε με την περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη το καλοκαίρι, "έλιωσε τον πάγο" στις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον ο δρόμος της επιστροφής για τον "τυπάρα" στην Παιανία έχει ανοίξει.

Ο Γιώργος Καραγκούνης θα έχει μέχρι την επόμενη Παρασκευή επαφή με τη διοίκηση της Φούλαμ προκειμένου να του προταθεί νέο συμβόλαιο, ενώ στη συνέχεια θα περιμένει να ακούσει και την επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού. Το οικονομικό δεν αναμένεται να παίξει καθοριστικό παράγοντα στην απόφαση του διεθνούς μέσου και αυτό γιατί ο Γιώργος Καραγκούνης θέτει ως προτεραιότητα το πλάνο του Παναθηναϊκού στο εξής αλλά και τον δικό του ρόλο στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως στην Αγγλία ο παίκτης έχει βρει την ποδοσφαιρική του ηρεμία, ωστόσο βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του, καθώς η γυναίκα του και τα παιδιά του βρίσκονται στην Αθήνα και αυτή είναι μια βασική παράμετρος που θα έχει βαρύνουσα σημασία στον καθορισμό της απόφασής του.

Τα πάντα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος Απριλίου με τις πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή να είναι στο 50%-50%.

Παρακολουθήστε τι είχε πει ο Γιώργος Καραγκούνης στην εκπομπή SUPER BALL για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, τον Γιάννη Αλαφούζο και την επιστροφή του (στο 14' 25"):

Ο Αλαφούζος για τον Καραγκούνη (στο 21' 45"):

Διαβάστε ακόμη:

Σκέφτεται τον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης

News 24/7

24MEDIA NETWORK