Special edition της ΝΙΚΕ για τον ΠΑΟ

Οι ξεχωριστές φανέλες που (προ)ετοιμάζει η εταιρία αθλητικής ένδυσης για το "τριφύλλι" την επόμενη σεζόν, προκειμένου να εγκαινιάσει δυναμικά τη συνεργασία της με τον Παναθηναϊκό. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η συμφωνία της ΝΙΚΕ με τον Παναθηναϊκό για κοινή πορεία τους για πρώτη φορά, απ' την αγωνιστική περίοδο 2017-18 (με συμβόλαιο για 2+1 χρόνια) έχει επικυρωθεί εδώ και λίγες εβδομάδες, επιβεβαιώνοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr στις 5 Σεπτεμβρίου 2016.

Το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) η ιστοσελίδα "Classic Football Shirts", σε tweet που ανέβασε επιβεβαίωσε το θέμα σε απόλυτο βαθμό, ανεβάζοντας μάλιστα και μια πιθανή "έκδοση" της νέας φανέλας που θα φορέσει ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη το κατά πόσο η βασική φανέλα των "πράσινων" θα έχει αυτή τη μορφή ή αν θα είναι αντίστοιχη με τη συγκεκριμένη ολοπράσινη (μαζί με ένα μεγάλο λευκό τριφύλλι) που "παρουσίασε" η ιστοσελίδα.

Special edition της ΝΙΚΕ για τον ΠΑΟ

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως, με βάσει πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμή, η μεγάλη αθλητική εταιρία ένδυσης που θα "ντύνει" τον Παναθηναϊκό απ' την αγωνιστική σεζόν, (προ)ετοιμάζει μια special έκδοση για τους "πράσινους", με μια σειρά διαφορετικών εμφανίσεων που θα εγκαινιάσουν με δυναμικό τρόπο τη συνεργασία τους.

Μια σειρά που θα "πατάει" στις δομές των επόμενων κολεξιόν με εμφανίσεις που θα βγάλει αυτό το καλοκαίρι για τις συνεργαζόμενες ομάδες, αλλά θα έχει πολύ πιο prive "πινελιές" σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό.

Η νέα "πράσινη" κολεξιόν θα παρουσιαστεί επίσημα το καλοκαίρι, λίγο πριν από τα ευρωπαϊκά ματς (λογικά ως είθισται στην πρόβα τζενεράλε στη Λεωφόρο, πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό προκριματικό), αν και το ποδοσφαιρικό τμήμα αναμένεται να "ντυθεί" με ρούχα της ΝΙΚΕ απ' την καλοκαιρινή προετοιμασία κιόλας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK