Στάνκοβιτς: "Περιμένω καλύτερη προσφορά"

Ο εκ των υποψηφίων να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, Στίσλαβ Στάνκοβιτς μίλησε σε ΜΜΕ της Σερβίας για το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και βέβαια τον Παναθηναϊκό.

Στάνκοβιτς: "Περιμένω καλύτερη προσφορά"

“Ο Παναθηναϊκός έμεινε ικανοποιημένος βλέποντας τα παιχνίδια μου, αλλά δεν συμφωνήσαμε στο οικονομικό. Δεν θα διαλέξω ανάμεσα σε Ισπανία ή Ελλάδα, αλλά την καλύτερη προσφορά. Περιμένω να μου προσφέρουν ένα μεγαλύτερο ποσό. Είμαι 27 χρονών, δεν είμαι νέος ποδοσφαιριστής και πρέπει να σκεφτώ τη ζωή μου” ήταν η πρώτη του τοποθέτηση, ενώ δεν έκρυψε και τις προχωρημένες επαφές με την ισπανική Μπέτις:

“Η Μπέτις είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση και έχει τη φιλοδοξία να επιστρέψει στην Πριμέρα την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να είμαι μέλος μίας τέτοιας ομάδας. Το ισπανικό ποδόσφαιρο, έχει ένα επίπεδο πολύ υψηλό και είμαι σίγουρο ότι και στη Segunda υπάρχουν ομάδες και αναμετρήσεις με ποιότητα. Υπάρχουν επαφές με την Μπέτις, μίλησαν μαζί μου και με τον μάνατζέρ μου και ακόμη το κάνουν.

Τους είπαμε τις απαιτήσεις μας και είμαστε στην αναμονή μίας απάντησης, συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK