Στην αναμονή για την αδειοδότηση

Εν αναμονή για την ακρόαση και την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής αδειοδοτήσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τελεί ο Παναθηναϊκός, με τα στόματα των υψηλόβαθμων στελεχών του να παραμένουν ερμητικά κλειστά για την ώρα.

Στην αναμονή για την αδειοδότηση

Ο φάκελλος του Παναθηναϊκού είναι ο τελευταίος που θα εξεταστεί χρονικά στη διάρκεια της ημέρας, ενώ δεν αποκλείεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, να ηγηθεί της πράσινης αντιπροσωπείας που θα παραστεί στη διαδικασία. Η απόφαση θα ανακοινωθεί εντός των αμέσως προσεχών 24ώρων.

Κατά τα άλλα, η διοίκηση των “πρασίνων” επιβεβαιώνει ότι το προπονητικό κέντρο του Γκνιεβίνο είναι μεταξύ αυτών που εξετάζονται για τη θερινή προετοιμασία του “τριφυλλιού” και υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει οριστική συμφωνία καθώς απομένει η διερεύνηση κάποιων λεπτομερειών όπως συμβαίνει με ένα ακόμη προπονητικό κέντρο που εξετάζεται σχετικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο επιθεώρησε σε επίσκεψη-αστραπή την περασμένη εβδομάδα ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ενώ πέρσι το είχαν επισκεφτεί και οι Νέοι του Παναθηναϊκού για συμμετοχή σε τουρνουά.

Πάντως, με δηλώσεις του στον τοπικό Τύπο της Πολωνίας, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του αθλητικού κέντρου του Γκνιεβίνο, Νταρίους Τοκάρσκι, ισχυρίστηκε ότι η μετάβαση του Παναθηναϊκού έχει “κλειδώσει” και προανήγγειλε φιλικό παιχνίδι με τη Λέγκια Γκντανσκ.

"Είναι σίγουρο. Το διάστημα 3-13 Ιουλίου το ξενοδοχείο Mistral Sport του Γκνιεβίνο θα φιλοξενήσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και στο τέλος της παραμονής τους, θα παίξουν με τη Λέγκια. Το ματς θα διεξαχθεί στις 12 Ιουλίου στο στάδιο του Τρόγκουτ, γιατί εκείνη την περίοδο στην PGE Arena είναι προγραμματισμένη αλλαγή του χλοοτάπητα" ανέφερε ο Τοκάρσκι.

Τέλος, ο Κούμπικ του Εργοτέλη είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό, “αλλά δεν απασχολεί” είναι το σχόλιο της ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK