Στην εντατική και περιμένει

Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του Παναθηναϊκού με τα μηνύματα πάντως να μην είναι αισιόδοξα για την εξεύρεση λύσης. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει και τη νίκη με 1-0 σε βάρος του Αρη.

Στην εντατική και περιμένει
panathinaikos.jpg INTIME SPORTS

Η προθεσμία για τη ρύθμιση των οφειλών του 2011 έληξε το περασμένο Σάββατο, χωρίς να έχουν διευθετηθεί και ο Παναθηναϊκός δείχνει να περιμένει το μοιραίο την Τετάρτη με την αποστολή του σχετικού φακέλου στην ΟΥΕΦΑ. Ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την επόμενη σεζόν βρίσκεται προ των πυλών αλλά και πάλι δεν κουνιέται φύλλο.

Στην εντατική και περιμένει

Τελευταία ελπίδα οι παλαίμαχοι...

Η τελευταία ελπίδα δείχνει να είναι η πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο σύλλογος των παλαιμάχων παικτών. Σήμερα και αύριο θα έχει επαφές με τους μετόχους, αρχής γενομένης από τη συνάντηση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, για να διαπιστώσουν αν υπάρχει διάθεση να συνδράμουν οικονομικά για να προχωρήσει το εγχείρημα και να πάρουν τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Η υπόθεση αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη και οι παλαίμαχοι ζητούν εγγυήσεις από τους μετόχους ότι θα βάλουν χρήματα στην ΠΑΕ, αλλιώς δεν πρόκειται να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Στην εντατική και περιμένει
INTIME SPORTS

Τα διοικητικά επηρεάζουν τους παίκτες...

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός έδειξε και στο ματς με τον Άρη ότι υπάρχει και είναι ακόμη ζωντανός. Η εμφάνιση του, ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη καλή με εκείνη στο Ηράκλειο την περασμένη εβδομάδα και οι παίκτες έδειξαν φανερά επηρεασμένοι από τα τελευταία δραματικά γεγονότα.

Αν και με παίκτη λιγότερο από το 59', οι "πράσινοι" κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με το πρώτο γκολ του Ρούντολφ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και περιμένουν τα πλέι οφ.

Η ποινή για τα επεισόδια του ντέρμπι

Εντός της εβδομάδας αναμένεται και η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για την ποινή που έχει επιβληθεί στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, -3 για εφέτος και -2 για το επόμενο πρωτάθλημα και 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Η πρωτόδικη απόφαση επηρέασε τη στάση κάποιων μετόχων και ασφαλώς θα παίξει σημαντικό ρόλο η τελική έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμη:

Ρούντολφ: "Να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου"

Φερέιρα: "Εγώ θα μιλήσω τελευταίος"

Ένταση μεταξύ παικτών Παναθηναϊκού και Άρη στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - Άρης 1-0

"Τζίγκερ σήκω φύγε" και στην Αυστρία

Η αγωγή του Βαρδινογιάννη κατά του Βγενόπουλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK