Στηρίζει Φερέιρα ο Αλαφούζος

"Δεν βοηθά σε τίποτα η απομάκρυνση Φερέιρα", τόνισε σε "πηγαδάκια" ο Γιαννης Αλαφούζος μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού με τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Αποδοκιμαστηκε ο Φερέιρα: "Εγώ κοιμάμαι ήσυχος". Γιαννιώτης στην εκπομπή SUPER BALL: "Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη".

Στηρίζει Φερέιρα ο Αλαφούζος

Ο Γιαννης Αλαφούζος συνεχίζει να στηρίζει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα παρά τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά με τον Αρη και τη γκρίνια του κόσμου για τον Πορτογάλο.

Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε "πηγαδάκια" με δημοσιογράφους και φιλάθλους, ξεκαθάρισε πως το διαζύγιο με τον Φερέιρα δεν είναι τούτη τη στιγμή η ενδεδειγμένη λύση: "Δεν βοηθά σε τίποτα η απομάκρυνση του Φερέιρα, δεν πιστεύω ότι εκεί είναι το πρόβλημα" και πρόσθεσε: "Με τη Λάτσιο δεν θα κριθεί κάτι, δεν θα είναι εξετάσεις".

Για τα νέα παιδιά, ο Αλαφούζος είπε: "Ο Φερέιρα προσπαθεί να τους βάλει την κατάλληλη στιγμή για να μην τους κάψει. Μου είπε ότι στο ματς με την Τότεναμ έκανε τον σταυρό του όταν έβαλε τον Τριανταφυλλόπουλοι γιατί μπορούσε αυτό το παιδί να καεί. Το ίδιο και με τον Χουχούμη. Θέλει να τους βάλει την κατάλληλη στιγμή".

Τέλος, όσον αφορά στον Κατσουράνη, τόνισε: " Δημιουργούσε πρόβλημα στην ομάδα και πολλά άλλα. Έπρεπε να φύγει. Ένας καλός παίκτης, αλλά στο τελευταίο διάστημα δεν ταίριαζε στον Παναθηναϊκό".

Ξεκάθαρος σχετικά με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: " Δεν θέλουμε να φάμε τον προπονητή. Ολοι ευθυνόμαστε για την εικόνα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα είναι του Φερέιρα και είναι ο τελευταίος που φταίει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK