Στο προσκήνιο ο Φέρντιναντ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ψάχνεται για να φύγει, οι Κροάτες κάνουν λόγο για ομάδα από την Αγγλία και στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Άντον Φέρντιναντ, αδερφός του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο προσκήνιο ο Φέρντιναντ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν έχει ταιριάξει αγωνιστικά στον Παναθηναϊκό και ουκ ολίγες φορές έχουμε αναφέρει ότι ψάχνεται για να φύγει, με τους "πράσινους" να βλέπουν θετικά τη διακοπή του δανεισμού του από την Ντιναμό Μόσχας.

Την Τετάρτη υπήρξαν νέα σενάρια από τους Κροάτες για προχωρημένες συζητήσεις του παίκτη με ομάδα από την Αγγλία, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός πάντως δηλώνει άγνοια. Δεν θα πρέπει, πάντως, να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ενός θρίλερ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Άντον Φέρντιναντ, αδερφό του Ρίο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος αγωνίζεται στην τουρκική Αντάλιασπορ.

Η έλευση του 28χρονου Άγγλου στόπερ στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό είναι εφικτή, αφού ο παίκτης δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Τουρκία.

Ο χρόνος δεν κυλάει υπέρ του Παναθηναϊκού, αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Παρασκευή (31/1), ωστόσο μέχρι την τελευταία στιγμή δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK