Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Στόουκς

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού της Σέλτικ, Άντονι Στόουκς.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Στόουκς

Παίκτη για την επίθεση ψάχνει ο Παναθηναϊκός και σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής " Daily Mail", τον βρήκε στο πρόσωπο του Άντονι Στόουκς της Σέλτικ.

Ο 27χρονος Ιρλανδός φορ τη φετινή σεζόν δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του προπονητή της ομάδας, Ρόνι Ντέιλα και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Ήδη ενδιαφέρον για την περίπτωσή του μαζί με τους πράσινους έχουν δείξει και οι Μπρέντφορντ και Κάρντιφ.

Ο Στόουκς είναι 1.80 και διεθνής με την εθνική της χώρας του. Έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Άρσεναλ, ενώ έπειτα αγωνίστηκε σε Φαλκίρκ, Σάντερλαντ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρίσταλ Πάλας, Χιμπέρνιαν. Την τελευταία πενταετία αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σέλτικ όπου σε συνολικά 192 συμμετοχές έχει πετύχει 76 γκολ.

Δείτε τον εν δράσει:

Συναντήσεις για αποχωρήσεις

Όσον αφορά τα εσωτερικά θέματα του "τριφυλλιού", από το πρωί της Δευτέρας (31/8) οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν συζητήσεις με τους εκπροσώπους των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου.

Δεν θα προκαλέσει λοιπόν εντύπωση το να υπάρξουν αποδεσμεύσεις εντός της ημέρας.

Διαβάστε ακόμη:

LIVE η τελευταία ημέρα των μεταγραφών

News 24/7

24MEDIA NETWORK