Στο χείλος της καταστροφής

Στο χείλος της καταστροφής

Η επόμενη μέρα του πρόωρου ευρωπαϊκού αποκλεισμού βρίσκει τον Παναθηναϊκό σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο και το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο πριν ακόμη από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η νίκη στο παιχνίδι της πρεμιέρας την Κυριακή στην Κέρκυρα αποτελεί επιτακτική ανάγκη και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος εξακολουθεί μεν να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, αλλά σε ενδεχόμενη νέα αποτυχία δύσκολα θα μπορεί να σταθεί στη θέση του, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν ενωμένοι και να δουλέψουν σκληρά ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Βέβαια η ζημιά είναι τεράστια για τα ταμεία της ΠΑΕ, τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ, και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, τον Οκτώβριο θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα και η στάση πληρωμών θα είναι το επόμενο "εξευτελιστικό" βήμα για το σύλλογο. Την ίδια ώρα για πρώτη φορά ακούστηκε από επίσημα χείλη και το ενδεχόμενο της διάλυσης με τη λύση Πρωτοδικείου! Πρωτόγνωρα πράγματα για τον Παναθηναϊκό.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο Δημήτρης Γόντικας θα παρουσιάσει μέσα στο επόμενο διάστημα στους ποδοσφαιριστές τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και είναι ορατό το ενδεχόμενο να γίνει συζήτηση με αρκετούς εξ αυτών για μείωση αποδοχών.

Στο μεταξύ, μόνο οι υπογραφές απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αλέξανδρου Τζόρβα στην Παλέρμο και ο Παναθηναϊκός θα εξοικονομήσει περίπου 1,1 εκατ. ευρώ, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει και άλλη πώληση παίκτη εάν έρθει κάποια πρόταση μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Μεταγραφή θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να υπάρξει, η περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου του Πανσερραϊκού δείχνει να παγώνει, ενώ η επέκταση του συμβολαίου του 17χρονου τερματοφύλακα Στέφανου Καπίνου μέχρι το 2014 αποτελεί ένα μήνυμα πως δεν θα γίνει κίνηση για γκολκίπερ. Πλέον η ομάδα θα πορευτεί με τους Κοτσόλη, Καρνέζη και Καπίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK