Στραματσόνι: "Η φλόγα των οπαδών καίει μέσα στον Μπεργκ"

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για τον Σουηδό επιθετικό και εξήγησε γιατί είναι σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο. Τι είπε για Ζέκα, Ιμπάρμπο και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Στραματσόνι: "Η φλόγα των οπαδών καίει μέσα στον Μπεργκ"
berg stramatsoni ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ έκλεισε με τον 30άχρονο επιθετικό να ανανεώνει μέχρι το 2019. Μιλώντας για το θέμα στην NOVA, ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε τι αντιπροσωπεύει ο Σουηδός και πως λειτουργεί η ομάδα προς όφελος του.

"Είμαι σίγουρος ότι ο Μάρκους είναι σημαντικός παίκτης, όμως είναι ένας σημαντικός παίκτης ανάμεσα σε πολλούς σημαντικούς παίκτες.

Γνωρίζω επίσης πολύ καλά ότι έχει μέσα του τη φλόγα και τη δύναμη των οπαδών του Παναθηναϊκού! Παίκτες όπως ο Μάρκους και ο Ζέκα αποτελούν το είδος των παικτών που είναι σημαντικό να τους έχεις στην ομάδα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ασφαλώς και έχω καλή σχέση με τον Μάρκους, όπως και με κάθε άλλο παίκτη του Παναθηναϊκού.
Του έχω εξηγήσει το πρότζεκτ που ακολουθούμε, εγώ, ο πρόεδρος και το κλαμπ και υποθέτω ότι η παραμονή του είναι η καλύτερη προοπτική για όλους μας.

Οχι μόνο για εμάς, αλλά και για τον Μάρκους. Χτίζουμε μία ομάδα που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του και είναι μία ομάδα που παίζει ίσως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να του δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να έχει τις προϋποθέσεις να σκοράρει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτά "κέρδισε" ο Παναθηναϊκός απ’ το buy out του Μπεργκ!
Θέλει να φύγει ο Μπεργκ;
Τρελά λεφτά στις φανέλες με το "9"!
Οριστικό: Συμφωνία Μπεργκ - Παναθηναϊκού

News 24/7

24MEDIA NETWORK