Στραματσόνι: "Όποιος δεν αντέχει την πίεση, ας φύγει"

Σκληρά λόγια από τον Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από το ματς με την ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα στη Λεωφόρο.

Στραματσόνι: "Όποιος δεν αντέχει την πίεση, ας φύγει"
Στραματσόνι Παναθηναϊκός

Ο Αντρέα Στραματσόνι χαρακτήρισε ήττα το 1-1 με τον ΠΑΟΚ και ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο τόνισε πως θέλει παίκτες συγκεντρωμένος για 90 λεπτά. Προειδοποίησε μάλιστα πως όποιος δεν αντέχει στην πίεση είναι προτιμότερο να φύγει.

Μεταξύ άλλων ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε:

" Ήταν σαν να χάσαμε. Το είπα και στους ποδοσφαιριστές στο φινάλε. Θέλαμε κάτι παραπάνω και η ισοπαλία ήταν σαν ήττα".

" Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε μπροστά στο σκορ και λόγω έλλειψη συγκέντρωσης καταστρέφουμε το πλεονέκτημα. Είναι ίσως και θέμα νοοτροπίας, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βελτιωθούμε. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε".

" Είναι καλό να καταλάβουμε γρήγορα ότι είμαστε στον Παναθηναϊκό και δουλεύουμε υπό πίεση. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, μια σπουδαία ομάδα, και όποιος δεν είναι έτοιμος να παίξει ποδόσφαιρο κάτω από πίεση, είναι καλύτερο να φύγει".

" Δείξαμε στα δύο τελευταία ματς ότι οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο γιατί δεχθήκαμε γκολ σε δύο φάσεις".

" Είναι ένα κομβικό ματς και είπα σε όλους ότι δεν θέλω ν' ακούσω καμία δικαιολογία. Ούτε για τιμωρίες, για δοκάρια, ευκαιρίες, σουτ, ατυχία. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, και εγώ έχω κάνει, αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε να παλεύουμε. Πρέπει να φανεί πλέον στις πράξεις, όχι στα λόγια".

" Εντυπωσιάστηκα από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, το ήξερα από τον πρόεδρο μερικούς μήνες τώρα. Είμαι χαρούμενος, έχει το χάρισμα και το πνεύμα. Μιλήσαμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ανταλλάξαμε απόψεις, είναι η πρώτη μεταγραφή μας και είμαι χαρούμενος".

" Μέρα με τη μέρα μαθαίνω την ιστορία και καταλαβαίνω πόσο μεγάλος είναι ο Παναθηναϊκός, αντιλαμβάνομαι το πάθος. Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός ανήκει στον κόσμο του και είναι σημαντικό να μπορέσει ν' αποκτήσει ένα γήπεδο αντάξιο της εποχής. Και εγώ το ονειρεύομαι".

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK