Στραματσόνι: "Πρώτα φορά δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο"

Ικανοποιημένος ο Αντρέα Στραματσόνι από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, λυρίως δε την αμυντική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού.

Στραματσόνι: "Πρώτα φορά δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο"
Στραματσόνι Παναθηναϊκός

Ο Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε πως το 3-0 επί της ΑΕΚ είναι ίσως η απαρχή για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: " Ήμασταν προετοιμασμένοι να μπούμε επιθετικά, θα το κάναμε για μας και όχι επειδή η ΑΕΚ θα ήταν κουρασμένη.

Τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, δεν έχουμε πετύχει τίποτα, να κρατήσουμε την ίδια επιθετικότητα.

Είναι η πρώτη φορά που νικάμε με τόσο καθαρό τρόπο και αυτή η νίκη μπορεί να δώσει στους παίκτες αυτοπεποίθηση στην δουλειά που κάνουμε.

Είμαι χαρούμενος που μείναμε συγκεντρωμένοι σ' όλο το ματς. Ήμασταν λίγο συγκρατημένοι, αλλά και αυτό είναι φυσιολογικό. Όταν βρήκαμε το πρώτο γκολ απελευθερωθήκαμε και παίξαμε καλά. Και ήταν το πρώτο ματς που δεν δώσαμε ευκαιρίες στους αντιπάλους. Διότι ξέρουμε καλά, πως τα δυο τελευταία παιχνίδια, τα κάναμε περίπλοκα με δικά μας λάθη. Τώρα το βελτιώσαμε αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Για να είμαι ειλικρινής, έπρεπε να νικήσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι και γι' αυτό ήθελα να έχω πολλούς επιθετικούς παρά μέσους στον πάγκο. Γι' αυτό προτίμησα τον Πέτριτς και τον Μαμούτε".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-0
Τα γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ
Οι "κουτουλιές" Αραβίδη-Μολέδο και το "τι κάνεις ρε βλάκα" στον Κουτρουμπή
O Άρθο έπιασε από το λαιμό τον Μπεργκ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK