Συμφωνία με Βέμερ, αλλιώς... κίνδυνος υποβιβασμού!

Σε μεγάλους μπελάδες μπαίνει ο Παναθηναϊκός, αφού το διαιτητικό δικαστήριο δικαίωσε την πλευρά του Βέμερ και το -3... παγιώνεται! Καίει και τη δεύτερη... ζωή του το "τριφύλλι" που πρέπει μέσα στη μέρα να τα βρει με την πλευρά του Γερμανού.

Συμφωνία με Βέμερ, αλλιώς... κίνδυνος υποβιβασμού!
wemer EUROKINSSI

Και τώρα... τρέχουμε. Η πλευρά του Παναθηναϊκού πίστευε πως θα κερδίσει χρόνο στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ή έστω να "σπάσει" την οφειλή προς τον Γενς Βέμερ, όμως το επήλθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Γερμανός αμυντικός δικαιώθηκε και πλέον οριστικοποιήθηκε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρέπει να αποπληρώσει εξ ολοκλήρου την οφειλή προς τον παίκτη και όχι σε δόσεις! Τι σημαίνει αυτό; Πως οι "πράσινοι" καλούνται να καταβάλουν περίπου 453.685€!

Στον Παναθηναϊκό δόθηκε διορία λίγων ωρών έτσι ώστε να τα βρει με την πλευρά του Βέμερ, έτσι ώστε να μην "κλειδώσει" το δεύτερο -3 στο βαθμολογικό πίνακα. Έτσι και συμβεί αυτό, στην τρίτη φορά οι "πράσινοι"... καίγονται, αφού θα έρθει αυτόματα και υποβιβασμός στη δεύτερη κατηγορία.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει πλέον κάτι που σημαίνει πως οι επαφές με τους υποψήφιους αγοραστές της ΠΑΕ πρέπει να ολοκληρωθούν τα επόμενα 24ωρα.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK