Συνάντηση Αλαφούζου με τους οργανωμένους

Ο Παναθηναϊκός αγνοεί τη νίκη τις τελευταίες εβδομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που όπως είναι φυσικό απασχολεί εντόνως το πιο ενεργό κομμάτι των πολυάριθμων οπαδών του.

Συνάντηση Αλαφούζου με τους οργανωμένους

Μέλη του "Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων Θύρας 13" συναντήθηκαν με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να του εκφράσουν την ανησυχία και τη δυσαρέσκειά τους για τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι δύο πλευρές συνομίλησαν για τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο, τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους παίκτες, οι οποίοι έχουν ήδη... πάρει το μήνυμα των οργανωμένων από το ματς της Λιβαδειάς με τον Ατρόμητο.

Πέρα από το σχετικό πανό που ανέφερε: "Η υπομονή μας τελείωσε! Ματώστε τη φανέλα με το τριφύλλι που φοράτε γιατί...", οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, κατά διαστήματα, αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της ομάδας τους τόσο στο ματς με τον Ατρόμητο όσο και σε εκείνο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού μετά το ματς με την Τότεναμ που θα κρίνει πολλά για το ευρωπαϊκό μέλλον του "τριφυλλιού", οι "πράσινοι" θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK