Tα είπαν Βόκολος, Φύσσας και Αναστασίου

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την Τρίτη 23/12 την τελευταία της προπόνηση πριν το τριήμερο των Χριστουγέννων, και οι Φύσσας, Βόκολος και Αναστασίου δεν έχασαν την ευκαιρία για να συναντηθούν.

Tα είπαν Βόκολος, Φύσσας και Αναστασίου
INTIME SPORTS

Όπως ήταν φυσιολογικό, αντικείμενο της συζήτησης τους αποτέλεσαν οι εξελίξεις στο μεταγραφικό τομέα και ειδικότερα ο... περιβόητος κεντρικός αμυντικός.

Αυτό που προκύπτει από τη συνάντηση των τριών ανδρών είναι ότι ο Παναθηναϊκός κινείται προς έναν ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και οι γνωστοί στόχοι περνούν σιγά-σιγά σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Η Ελλάς Βερόνα ζητάει χρήματα για το δανεισμό του Γκιγιέρμο Ροντρίγκες, ο Στάνκοβιτς έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και ο Χουάνμα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Γίνεται κατανοητό ότι για διαφορετικούς λόγους, οι τρεις προαναφερόμενοι δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να φορέσουν τη φανέλα με το Τριφύλλι.

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει αναλάβει τις επαφές με τον στόπερ ο οποίος απασχολεί και το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να ταξιδέψει για να διαπραγματευτεί απ' ευθείας με τον ίδιο και τον ατζέντη του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK