Τα highlights του φιλικού Παναθηναϊκός-Καλλιθέα

Δείτε σε VIDEO τα δύο γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του φιλικού του Παναθηναϊκού με την Καλλιθέα στο Κορωπί.

Τα highlights του φιλικού Παναθηναϊκός-Καλλιθέα

Φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα έδωσε την Τετάρτη (7/10) ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Καλλιθέα στο Κορωπί, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Γιάννης Αναστασίου, είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ και να βοηθήσει αυτούς που απείχαν λόγω τραυματισμών να βρουν ρυθμό.

Δείτε σε VIDEO τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Διαβάστε ακόμη:

Ισοπαλία με Καλλιθέα και προπόνηση για Παναθηναϊκό

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ