Τα tweets του Αλαφούζου αναγγέλλουν ορισμό διοίκησης

Καθοριστική για το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι η εβδομάδα που άρχισε, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος προανήγγειλε πως την Πέμπτη θα παρουσιάσει το πλάνο του για τη σωτηρία του συλλόγου.

Τα tweets του Αλαφούζου αναγγέλλουν ορισμό διοίκησης

Οι διεργασίες συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό, αλλά τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και η μοναδική πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι για την επόμενη μέρα και ενόψει της Γενικής Συνέλευσης στις 8 Μαΐου είναι το πλάνο της λαϊκής βάσης του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι επαφές του Αλαφούζου...

Ο Έλληνας επιχειρηματίας συνεχίζει τις επαφές του και όπως γράφει ο ίδιος στο twitter, την Πέμπτη θα γνωστοποιήσει το πλάνο του για το "τριφύλλι". Ο κ. Αλαφούζος εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει και έγραψε χαρακτηριστικά ότι "το DNA του Παναθηναϊκού είναι να πρωτοπορεί Ελλάδα & Ευρώπη, θα το ξανακάνουμε αλλά θα χρειασθεί πόνος, κόπος και χρόνος...".

Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους και σε καμία περίπτωση ο κόσμος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος με το πλάνο της λαϊκής βάσης, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος έχει απάντηση, γράφοντας ότι "εάν όλοι προσφέρουμε ανάλογα με τις δυνατότητες μας, θα τα καταφέρουμε"!

Το θέμα είναι τα λεφτά...

Είναι αυτονόητο ότι το εγχείρημα Αλαφούζου για να έχει τύχη, θα πρέπει να στηριχθεί έμπρακτα από επιφανείς Παναθηναϊκούς και μένει να δούμε ποιοι θα βάλουν χρήματα και πόσα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν συγκεντρωθεί σε πρώτη φάση γύρω στα 5 εκ. ευρώ.

Παράλληλα η ομάδα Αλαφούζου ετοιμάζεται να προχωρήσει στον ορισμό διοίκησης στη ΓΣ της επόμενης Τρίτης, με την επιστροφή Γόντικα στην προεδρία της ΠΑΕ να παίζει δυνατά. Μένει πλέον να φανεί ο τρόπος - πιθανότατα με το να δώσει εξουσιοδότηση ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, καθώς και το ποιοι θα μπουν στο νέο Δ.Σ.

Η καθοριστική εβδομάδα...

Η ουσία είναι ότι η τρέχουσα εβδομάδα είναι καθοριστική, η πρόταση Αλαφούζου φαίνεται να είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό και περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από τον ίδιο που δείχνει ζεστός και αποφασισμένος να προχωρήσει, όπως παρατηρούμε καθημερινά στην επικοινωνία του με τους φίλους του τριφυλλιού στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη:

Καμίνης: "Δεν τέθηκε ζήτημα κατεδάφισης της Λεωφόρου"

Αλαφούζος: "Σε εξέλιξη ομαδική προσπάθεια για τη σωτηρία του ΠΑΟ"

Μακρόπουλος: "Δικό μας το γήπεδο"

Σαριέγκι: "Καθίστε σ' ένα τραπέζι και βρείτε τα"

"Θερμό" επεισόδιο Κατσουράνη - Λάζαρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK