Τέλος ο Ρότσα από τον πάγκο, συνεχίζει στη Νέων

Τίτλοι τέλους για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Την Τρίτη θα γίνει γνωστό το όνομα του αντικαταστάτη του όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, στην ομάδα Νέων θα συνεχίσει ο Αργεντινός.

Τέλος ο Ρότσα από τον πάγκο, συνεχίζει στη Νέων

Ο Χουάν Ρότσα συναντήθηκε με τον Χρήστο Παναγόπουλο και συμφώνησαν ότι το καλύτερο είναι να επιστρέψει στην ομάδα Νέων, αφού υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα σε αυτόν και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Εξάλλου, το γυαλί είχε ραγίσει μετά την ήττα στη Βέροια και παρά τη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και τις εξηγήσεις που δόθηκαν, φάνηκε ότι δύσκολα θα συνεχιζόταν η συνεργασία, κάτι που επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Συναντήθηκαν απόψε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χρήστος Παναγόπουλος με τον προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα και αποφάσισαν από κοινού ο κ. Ρότσα να επανέλθει στα αρχικά καθήκοντα του προπονητή της ομάδας κάτω των 20 ετών.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον κ. Ρότσα για τη βοήθεια που παρέσχε έως τώρα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την ομάδα.

Το όνομα του νέου προπονητή θα ανακοινωθεί αύριο (8/1)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK