Θέλει Καρνέζη η Σπόρτινγκ του Ζαρντίμ

Την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη επιθυμεί η Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι Πορτογάλοι βρίσκονται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό και ετοιμάζουν την πρότασή τους. Την απάντηση της Βόλφσμπουργκ για τον Σισοκό περιμένουν οι "πράσινοι" που τα έχουν βρει με τον Ιβοριανό.

Θέλει Καρνέζη η Σπόρτινγκ του Ζαρντίμ

Ετοιμη να καταθέσει πρόταση φέρεται να είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να αποκτήσει τον Ορέστη Καρνέζη. Το δεδομένο είναι πως η ομάδα που προπονεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (αντικατέστησε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα) βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό και έχει εκφράσει την επιθυμία της να αποκτήσει τον Ελληνα γκολκίπερ.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι "πράσινοι" της Λισαβόνας δεν έχουν καταθέσει πρόταση, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα και αν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, τότε θα παραχωρηθεί. Η Σπόρτινγκ εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει 800.000 ευρώ για τον διεθνή γκολκίπερ συν δύο ποδοσφαιριστές, ενώ ο πορτογαλικός Τύπος εμπλέκει και το όνομα του Πράνιτς (αλλά και του Μποζίνοφ).

Οσον αφορά στον Ιμπραήμ Σισοκό, τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση της Βόλφσμπουργκ για τον Ιβοριανό την ώρα που με τον ποδοσφαιριστή έχει συμφωνήσει σε όλα για απολαβές περίπου ίδιες με αυτές της περασμένης σεζόν (300.000 ευρώ).

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί είναι η μορφή με την οποία θα αποκτηθεί ο Σισοκό, αφού δεν αποκλείεται η Βόλφσμπουργκ να τον αφήσει ελεύθερο και να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό.

*** Αρχισε η μεταφορά των πραγμάτων από την Παιανία στο Απήλιον και τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός θα προπονηθεί στο νέο προπονητικό του κέντρο. Η αποστολή επιστρέφει από την Ολλανδία την Πέμπτη και στη συνέχεια οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

*** Η Σάντερλαντ πήρε τις ιατρικές εξετάσεις του Χάρη Μαυρία, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταβεί στην Αγγλία για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

*** Ο Αμπέγιε Κουίνσι ψάχνεται να δοκιμαστεί σε συλλόγους της Αγγλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK