Θέλουν λύση συμβολαίου του Κατσουράνη

Στην Αθήνα βρίσκεται ο δικηγόρος του Φερέιρα για τις υπογραφές και την Τετάρτη θα ανακοινωθεί και επίσημα η ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού. Λύση συμβολαίου του Κατσουράνη, μείωση εώς και 50% στα βαριά συμβόλαια και μεταγραφές τύπου Ζέκα προβλέπει το πλάνο. Ποιοι μένουν. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Θέλουν λύση συμβολαίου του Κατσουράνη

Την Τετάρτη θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η ανανέωση του συμβολαίου του Ζεσουάλδο Φερέιρα για 1+1 χρόνια και ο δικηγόρος του Πορτογάλου τεχνικού θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για τις σχετικές υπογραφές. Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο πλάνο της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr θα γίνει πρόταση στους Σπυρόπουλο και Σαριέγκι για την ανανέωση του συμβολαίου τους με ετήσιες απολαβές που δεν θα ξεπερνούν τις 200 χιλιάδες ευρώ, κατόπιν εισήγησης για την παραμονή τους από τον Φερέιρα, ο οποίος θέλει και τον Κουίνσι και θα γίνει προσπάθεια για την ανανέωση του δανεισμού του Γκανέζου. Πρόθεση της διοίκησης είναι να γίνει κουβέντα και για την παραμονή του Γιώργου Καραγκούνη για ηθικούς λόγους αλλά με μειωμένες απολαβές.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα εξαρτηθεί από τα λεγόμενα βαριά συμβόλαια και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα ζητηθεί από τον Κώστα Κατσοράνη η λύση του συμβολαίου επειδή υπάρχει και μπόνους συμμετοχών που εκτοξεύουν τις ετήσιες απολαβές του για τη νέα σεζόν στα 1,5 εκ. ευρώ. Παράλληλα θα προταθεί μείωση εώς και 50% στους Μπουμσόνγκ και Βύντρα, ενώ με τον Λέτο υπάρχει πρόβλημα και είναι δύσκολο εώς απίθανο να παραχωρηθεί, αφού όλα δείχνουν ότι θα οδηγηθεί στο χειρουργείο.

Μεταγραφές τύπου Ζέκα που θα τις αναλάβει ο ίδιος ο Φερέιρα και περιπτώσεις ελεύθερων παικτών που θα προκύψουν ενδεχομένως από την ελληνική αγορά (Σαλπιγγίδης, Λεονάρντο, Τριποτσέρης) προβλέπει το πλάνο του τριφυλλιού, αν και λεφτά στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν στην ΠΑΕ.

Τέλος, το σωματείο φίλων του Παναθηναϊκού που ίδρυσε ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε άδεια από το πρωτοδικείο και πλέον "τρέχει" τεχνικά ζητήματα ώστε στις 2 Ιουλίου να μπει σε εφαρμογή το πλάνο της λαϊκής βάση με εγγραφές μελών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK