Την Κυριακή για Λαγό και ηγέτη στην άμυνα

Ο Τάσος Λαγός είχε συνάντηση την Παρασκευή με τον Νίκο Νταμπίζα και την Κυριακή θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 21χρονου μέσου. Ψάχνουν για ηγέτη στην άμυνα οι "πράσινοι".

Την Κυριακή για Λαγό και ηγέτη στην άμυνα

Το Contra.gr σας είχε ήδη αναφέρει ότι υπήρξε νέος κύκλος επαφών μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και την Παρασκευή ο Τάσος Λαγός, μετά από δικό του αίτημα, συναντήθηκε με τον Νίκο Νταμπίζα πριν από την προπόνηση.

Ο 21χρονος μέσος ζήτησε από τον τεχνικό διευθυντή μια μικρή παράταση προκειμένου μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά να απαντήσει οριστικά στην πρόταση που του έχει γίνει για την ανανέωση του συμβολαίου του και η οποία παραμένει ως έχει. Το αίτημα του παίκτη έγινε δεκτό και το θέμα θα κλείσει οριστικά την Κυριακή.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Αναστασίου με τις δηλώσεις του στη Nova έβαλε φρένο στα μεταγραφικά σενάρια από τη στιγμή κιόλας που όπως όλα δείχνουν ο Λαγός θα παραμείνει τελικά και η περίπτωση του Πάτρικ Όλσεν από την Ίντερ θα εγκαταλειφθεί.

Ωστόσο υπάρχει πάντα ανοιχτό παράθυρο για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού στην περίπτωση που αποχωρήσει τώρα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ και όχι το καλοκαίρι που λήγει ο δανεισμός του Κροάτη από την Ντιναμό Μόσχας.

Οι "πράσινοι" ψάχνουν ήδη για έναν έμπειρο παίκτη που θα ηγηθεί της "πράσινης" άμυνας. Επομένως όσα ονόματα νεαρών στόπερ κυκλοφορούν δεν έχουν βάση, άλλωστε το τριφύλλι έχει τους Κουτρουμπή-Ρισβάνη-Τριανταφυλλόπουλο και επιζητά έναν κεντρικό αμυντικό με προσωπικότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK