Θυμήθηκε τον Τεν Κάτε και τη... μοϊκάνα ο Μάλαρτζ

Τους ιδιαίτερους λόγους για τους οποίους ο Χενκ Τεν Κάτε τον είχε κόψει από τον Παναθηναϊκό θυμήθηκε σε συνέντευξή του σε πολωνική ιστοσελίδα ο Αρκάντιους Μάλαρτζ. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Θυμήθηκε τον Τεν Κάτε και τη... μοϊκάνα ο Μάλαρτζ

Η κόμμωση σε στυλ μοϊκάνας ήταν ένας από τους λόγους που ο Χενκ Τεν Κάτε αποφάσισε να κόψει τον Αρκάντιους Μάλαρτζ από τον Παναθηναϊκό ένα χρόνο μετά την απόκτησή του. Ο Πολωνός γκολκίπερ, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, θυμήθηκε την εξήγηση που του είχαν δώσει στο "τριφύλλι" κατά την αποχώρησή του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα περίεργα κουρέματα του Τζιμπρίλ Σισέ.

Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:

Η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη στη καριέρα σου;

"Μετά από αυτή τη μεταγραφή, εάν σήμερα ερχόταν κάποιος σε μένα και ήταν γεμάτος αμφιβολίες για το τι μπορεί να πετύχει, θα του έλεγα ότι όλα είναι πιθανά! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με αποδέχτηκαν αμέσως, κάτι που συμβαίνει σπάνια, όμως εγώ κέρδισα με μιας το σεβασμό τους. Το μόνο που θέλω να διαγράψω από τη μνήμη μου είναι ο προπονητής, ο Χενκ Τεν Κάτε, στον οποίο δεν άρεσε η όψη μου".

Τι εννοείς;

"Είχα τα μαλλιά μου μοϊκάνα και με έκρινε από το κούρεμα μου".

Αυτό δεν ακούγεται σοβαρό...

"Από τον διευθυντή ποδοσφαίρου (σ.σ. ο Κώστας Αντωνίου) έμαθα ότι ο προπονητής δεν ήθελε ένα... τσίρκο στην ομάδα, οπότε έπρεπε να φύγω δανεικός. Μετά από μένα ήρθε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος άλλαζε εκκεντρικές κομμώσεις κάθε εβδομάδα. Έπειτα εγώ αναρωτιόμουν: ποιος είναι το τσίρκο; Αλλά ήξερα τη διαφορά μας: ήμουν ο Μάλαρτζ και ήταν ο Σισέ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK