To 1,5 εκ του Μαυρία μπορεί να κάνει τη διαφορά

Φουλάρει τις μηχανές του για τη μεταγραφική ενίσχυση ο Παναθηναϊκός από την προσεχή Δευτέρα.

To 1,5 εκ του Μαυρία μπορεί να κάνει τη διαφορά

Οι ιθύνοντες των "πρασίνων" ποντάρουν πολλά στο ρευστό που θα εισπράξουν από την επικείμενη μετακίνηση του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ, η οποία -αν ολοκληρωθεί- θα αποφέρει στα ταμεία της ΠΑΕ άμεσα 1.500.000 ευρώ (το υπόλοιπο 1.500.000 ευρώ θα δοθεί σε δόσεις).

Το ποσό δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι η έλλειψη ακόμα και 50.000 ευρώ μπορεί να αναβάλλει ή και να ματαιώσει ακόμα μια μεταγραφή καταλαβαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει τέτοιου είδους ευκαιρίας.

Ειρήσθω εν παρόδω ο Μαυρίας θα μεταβεί στην Αγγλία για ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη και στον Παναθηναϊκό η αγωνία κορυφώνεται.

Από τη Δευτέρα θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησης του Ντιαρά που ο Γιάννης Αναστασίου θέλει πολύ στην ομάδα ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις τόσο για τον Καρέλη όσο και τον Πράνιτς.

Για τον τελευταίο ο μάνατζέρ του διαπραγματεύεται με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας τη λύση του συμβολαίου του. Αν η συνεργασία των δύο πλευρών λυθεί, ο Παναθηναϊκός θα καλέσει άμεσα τον παίκτη στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις.

Στο μέτωπο των κομμένων, ο Κουίνσι συνεχίζει να δοκιμάζεται στην Κρίσταλ Πάλας ενώ κινητικότητα υπάρχει τόσο για τον Τοτσέ όσο και για τον Πίντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK