Το γούρι του πρίγκιπα και οι αιθέριες υπάρξεις

Τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας, το γούρι για το νέο έτος, οι φουσκωτοί στην είσοδο και οι όμορφες παρουσίες. Το Contra.gr σας μεταφέρει όλα όσα δεν φάνηκαν από τον τηλεοπτικό φακό, στη συνέντευξη Τύπου του πρίγκιπα Φεϊζάλ.

Το γούρι του πρίγκιπα και οι αιθέριες υπάρξεις

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 14:00. Κάθε πρίγκιπας, όμως, που σέβεται τον εαυτό του και κυρίως την ασφάλεια του, περιμένει το "ΟΚ" από όσους έχουν επιφορτιστεί με τα μέτρα προστασίας του.

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου τριάντα λεπτά προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την είσοδο του πρίγκιπα στην αίθουσα του ξενοδοχείου. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν εμφανή εντός και εκτός της περιοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Από μέτρα μακριά καταλάβαινε κανείς ότι κάποιο σημαντικό πρόσωπο βρίσκεται ή θα βρεθεί στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Η πρόσβαση στην αίθουσα απαιτούσε έλεγχο σε δύο σημεία. Το πρώτο στην είσοδο του ξενοδοχείου και το δεύτερο πριν από την αίθουσα.

Άδεια έπαιρναν μόνο οι δημοσιογράφοι και όσοι είχαν προμηθευτεί προσκλήσεις. Για τους υπόλοιπους υπήρχε απαγορευτικό...

Εντύπωση έκαναν στους παρευρισκόμενους οι όμορφες κοπέλες (περισσότερες από πέντε) που περίμεναν στην υποδοχή. Το πρώτο μπλοκ κρατούσε σημειώσεις με τα στοιχεία όσων θα παρακολουθούσαν τη συνέντευξη και το δεύτερο έφτιαχνε τις κάρτες για τους προσκεκλημένους και πρόσφερε ένα γούρι για να πάει καλά το 2013.

Το γούρι του πρίγκιπα και οι αιθέριες υπάρξεις

Το 1 και το 3 σε μια ωραία σύνθεση συνδύαζαν το νέο έτος και τον αριθμό 13, που είναι και η θύρα των οπαδών του Παναθηναϊκού...

Το γούρι του πρίγκιπα και οι αιθέριες υπάρξεις

Από τη στιγμή που θα έφτανε κάποιος μέχρι την πόρτα, θα έπρεπε απλά να περάσει από τους δύο γεροδεμένους που κάλυπταν αριστερά και δεξιά την είσοδο.

Έπειτα, μπορούσε με την άνεση του να ακούσει τα όσα είπε ο Φεϊζάλ και οι συνεργάτες του...

Διαβάστε ακόμη:

Φεϊζάλ: "Προσφέρουμε 28.000.000 ευρώ για τον Παναθηναϊκό"

Αλαφούζος: "Δεν θέλουμε να χαθεί μια τέτοια επένδυση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK