Το παλεύει για Πέτριτς

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Μλάντεν Πέτριτς και προσπαθεί να πείσει τον Κροάτη διεθνή επιθετικό για να ντυθεί στα "πράσινα". Η πρόταση στον παίκτη, τα ατού στην υπόθεση και οι άλλες λύσεις για την επιθετική γραμμή. Ρεπορτάζ Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Το παλεύει για Πέτριτς

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν φορ με το προφίλ του Μπεργκ, όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ και ο Μλάντεν Πέτριτς είναι ο παίκτης που ταιριάζει στα πλάνα του τριφυλλιού. Ο 32χρονος Κροάτης διεθνής επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την αγγλική Γουέστ Χαμ και έχει κίνητρο για τους επόμενους μήνες, αφού θέλει να κερδίσει μια θέση στην εθνική του ομάδα για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι "πράσινοι" προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο στον Πέτριτς με απολαβές 200 χιλιάδες ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και 400 χιλιάδες ευρώ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο παίκτης ωστόσο φαίνεται να ψάχνει ένα καλύτερο συμβόλαιο με υψηλότερες οικονομικές απολαβές, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ελβετίας και σίγουρα δεν πρόκειται να βιαστεί, περιμένοντας και άλλες προτάσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός "καίγεται" και θέλει να φέρει άμεσα στην Αθήνα τον αντικαταστάτη του Φιγκερόα. Στα συν για το τριφύλλι η παρουσία των Πράνιτς και Σίλντενφελντ, ο Πέτριτς έχει μιλήσει με τους συμπατριώτες του, ενώ η σύζυγος του Κροάτη φορ είναι Ελληνίδα.

Ο Νταμπίζας έχει στη λίστα του δύο ακόμη επιθετικούς από το εξωτερικό, πιέζει τον Πέτριτς να απαντήσει άμεσα και το πρώτο δεκαήμερο του 2014 θα είναι καθοριστικό για την υπόθεση του επιθετικού στον Παναθηναϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK