Το παράπονο του Αναστασίου: "Στον Παναθηναϊκό κοιτάζουμε μόνο το αρνητικό"

Κατά τη συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι, ο Γιάννης Αναστασίου εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Παναθηναϊκός.

Το παράπονο του Αναστασίου: "Στον Παναθηναϊκό κοιτάζουμε μόνο το αρνητικό"

Είναι χαρακτηριστική η ακόλουθη ατάκα του Ελληνα προπονητή: "Καλό θα είναι να μην είμαστε τόσο αρνητικοί, διότι βλέπω ότι -στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον- κοιτάζουμε τι το αρνητικό κάνει η ομάδα για να το σχολιάζουμε και αν το συζητάμε. Βλέπουμε όλοι το ελληνικό πρωτάθλημα. Και ομάδες που κάνουν τα ίδια ή και χειρότερα πράγματα δεν έχουν ανάλογη αντιμετώπιση. Οπότε θέλω να κρατήσουμε τα θετικά και εγώ προσωπικά βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Συνεχίζουμε και σκεφτόμαστε θετικά".

Κατά τα άλλα τόνισε: "Τώρα μας περιμένει ένα διαφορετικό ματς απέναντι στον Πλατανιά, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ξέραμε τι έγινε στο περασμένο διάστημα, είχαμε άσχημα αποτελέσματα και θέλουμε να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο και να κοιτάξουμε μπροστά. Ερχουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία καλή ομάδα, ένας επικίνδυνο αντίπαλος, που δεν έχει πάρει τους βαθμούς που θα ήθελε αλλά το σημαντικό είναι πως θα είμαστε εμείς.

Από τακτικής πλευράς θα το δούμε την Κυριακή. Ο Κουτρουμπής έχει την ποιότητα για να παίξει στον άξονα και το κυριότερο προσόν του είναι ότι διαβάζει καλά το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι έχουν επιστρέψει αρκετοί παίκτες πίσω, έχουμε περισσότερες επιλογές και θα παρατάξουμε το καλύτερο δυνατό για το ματς.

Για τον Εσιέν το σημαντικό είναι να είναι fit για να μπορεί να παίξει στο ρυθμό που θέλουμε. Αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να κάνουμε focus στα παιδιά που είναι έτοιμα. Θα πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα για να αξιολογήσουμε σωστά την κατάστασή του και να αγωνιστεί όταν πρέπει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK