Το παρασκήνιο του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο και οι ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου. Τι αποφασίστηκε για τους πρωτοκλασάτους παίκτες. Η επιστολή των Αράβων και η ατάκα του Δομάζου για τους πρίγκιπες.

Το παρασκήνιο του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το Δ.Σ. αποφάσισε να κρατήσει ανοιχτή την πόρτα για τους υποψήφιους επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία, δίνοντας παράταση εώς στις 31 Ιανουαρίου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 15 εκ. ευρώ.

Άλλωστε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης διαβάστηκε επιστολή από τους Άραβες, την οποία υπέγραφε η δικηγόρος Γιώτα Μπουρλετίδου, με την οποία ανέφεραν ότι " ζητάμε την παράταση στην ΑΜΚ, υπάρχουν συγκεκριμένοι ενδιαφερόμενοι που περιμένουν να ψηφιστεί ο νέος αθλητικός νόμος για να βάλουν τα 15 εκ. ευρώ στην ομάδα" .

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η τοποθέτηση του Μίμη Δομάζου, ο οποίος ανέφερε ότι " μέχρι τις 16 Ιανουαρίου θα έχουν τελειώσει όλα και θα πάρουν την ομάδα οι πρίγκιπες ".

Ωστόσο μέσα στον Ιανουάριο αποφασίστηκε να συσταθεί πενταμελής επιτροπή του Δ.Σ. (Γόντικας-Κωνσταντίνου-Σωπήλης-Λουμίδης-Τζήμας) που θα επισκεφθεί τους μετόχους της ΠΑΕ για να τους ρωτήσουν σχετικά με τις προθέσεις τους για την ομάδα και για το αν έχουν διάθεση να βάλουν χρήματα.

Οσον αφορά στα μεταγραφικά, ειπώθηκε ότι υπάρχουν προτάσεις από τον Φερέιρα αλλά για να γίνουν κινήσεις θα πρέπει να απελευθερωθούν κάποιες θέσεις, ενώ αποφασίστηκε να μην πουληθεί πρωτοκλασάτος παίκτης, εκτός και αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση (π.χ. 10 εκ. ευρώ για τον Λέτο από τη Μπενφίκα όπως είχε ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι).

Παράλληλα τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και με τους Νίνη-Σιμάο-Σπυρόπουλο.

Τέλος, αποφασίστηκε να γίνει δεκτό το αίτημα του Αντώνη Πετρόπουλου για αποχώρηση από την Παιανία, από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φερέιρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK