Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στο Γκντανσκ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Γκντανσκ της Πολωνίας όπου θα πραγματοποιηθεί το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας και ο απεσταλμένος του Contra.gr, Νίκος Παγκάκης, μεταφέρει το ρεπορτάζ από το ταξίδι των πρασίνων.

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στο Γκντανσκ

Από νωρίς στο αεροδρόμιο

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αφίχθη τις πρώτες πρωινές ώρες (λίγο μετά τις 3:30) στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" προκειμένου να αναχωρήσει για την Πολωνία. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι από την υπερένταση δεν είχαν καταφέρει να κοιμηθούν. Πριν κάνουν "τσεκ ιν" προμηθεύτηκαν καφέδες και πορτοκαλάδες ενώ για διάβασμα πήραν βιβλία και περιοδικά ελλείψει εφημερίδων.

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στο Γκντανσκ

Οι νέοι έκαναν μεταξύ τους παρεάκι, ενώ το κλίμα μεταξύ παλιών και νέων είναι εξαιρετικό. Ο Ζέκα δεν σταμάτησε να πειράζει τους συμπαίκτες του, δείχνοντας ευδιάθετος κάτι που ενδεχομένως είναι και απόρροια της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Στο Γκντανσκ μέσω Βαρσοβίας

Η αποστολή έφτασε στο Γκντανσκ μέσω Βαρσοβίας, με τη δεύτερη πτήση (με ελικοφόρο αεροπλάνο) να διαρκεί 45 λεπτά.

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στο Γκντανσκ

Οι Πολωνοί ήταν πολύ τυπικοί και σχολαστικοί στους ελέγχους όπου πραγματοποιήθηκε το δεύτερο "τσεκ ιν" και δεν ικανοποιήθηκαν από τη συνολική λίστα με τα ονόματα που τους παρέδωσε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου ζητώντας να περάσει ένας ένας οι ποδοσφαιριστές από τον έλεγχο.

Πριν από την προσγείωσή του αεροπλάνου στο Γκντανσκ, πέρασε πάνω από το γήπεδο όπου η είχε αγωνιστεί στο Euro η εθνική Ισπανίας, κάτι που σχολίασε ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στο Γκντανσκ

Στη Βαρσοβία οι πράσινοι βρήκαν καλοκαιρία και ζέστη, ωστόσο στο Γκντανσκ συνάντησαν συννεφιά με τις προγνώσεις να κάνουν λόγο για βροχόπτωση.

Άφιξη και ξεκούραση

Μετά την άφιξη τους οι πράσινοι αποσύρθηκαν στα δωμάτιά τους για ξεκουραστούν και το απόγευμα (18:30 ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση επί πολωνικού εδάφους.

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στο Γκντανσκ

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε μέρα στις 11:30 και στις 18:30 (ώρα Ελλάδας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK