Το βάρος σε Μπεργκ και Φάλκενμπουργκ

Οι περιπτώσεις των Μάρκους Μπεργκ και Έρικ Φάλκενμπουργκ βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ενώ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ευελπιστούν ότι οι δύο υποθέσεις θα κλείσουν σύντομα και θα έχουν αίσια έκβαση. Τι γίνεται με Μαχαμαντού Ντιαρά.

Το βάρος σε Μπεργκ και Φάλκενμπουργκ

Ο Νίκος Νταμπίζας παραμένει στο εξωτερικό και συνεχίζει τις επαφές, προκειμένου ο Μάρκους Μπεργκ να έρθει στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές. Οι "πράσινοι" αισιοδοξούν ότι ο Σουηδός φορ θα γίνει παίκτης τους, αφενός γιατί υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον παίκτη και αφετέρου επειδή το Αμβούργο έδωσε τη συγκατάθεσή του.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού", εξάλλου, περιμένουν άμεσα την τελική απάντηση του Έρικ Φάλκενμπουργκ και εκτιμούν ότι ο 25χρονος Ολλανδός μέσος θα απαντήσει καταφατικά παρά την αρχική εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί αλλού...

Ο Μαχαμαντού Ντιαρά, τέλος, είναι θετικός να έρθει στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, δεχόμενος μάλιστα να πληρώνεται ανάλογα με τις συμμετοχές του, ωστόσο οι "πράσινοι" δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα τον αποκτήσουν, καθώς περιμένουν την εξέλιξη στα υπόλοιπα μέτωπα αναφορικά με την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να αναζητεί ένα "εξάρι", ενώ εκκρεμεί πάντα και η απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK