Τρίτη αναβολή για την Arboris Capital

Μετάθεση πήρε για τρίτη σερί φορά η υπόθεση ανάθεσης στην Arboris Capital άδειας για την ανεύρεση υποψήφιων επενδυτών στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αποφάσισε στη συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο.

Τρίτη αναβολή για την Arboris Capital

Πέρα από την πρόθεση της ΠΑΕ να τρενάρει όσο πάει το εν λόγω θέμα, όπως γράφαμε ήδη από την Πέμπτη, ήταν κάτι που και η ίδια η συμβουλευτική εταιρία από το Άμπου Ντάμπι επεδίωξε, καθώς κατέθεσε σχετικό γραπτό αίτημα στο δ.σ της ΠΑΕ.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο πρόεδρος Δημήτρης Γόντικας σημείωσε πως η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε προκειμένου " να τρέξουμε ανεμπόδιστα άλλες υποθέσεις που ήδη τρέχουν και τις οποίες γνωρίζετε".

Από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, στην οποία συζητήθηκαν τα τεκταινόμενα της πρωινής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων (έγκριση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ), απουσίασαν τόσο ο Παύλος όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ενημέρωσε - επιβεβαίωσε για την απόφαση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ που πήρε η Γενική Συνέλευση το πρωί της Παρασκευής.

" Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Β' επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στην οποία εκπροσωπήθηκε το 54,37% των μετοχών. Οι παριστάμενοι μέτοχοι απείχαν ομόφωνα από τη συζήτηση του 1ου και του 6ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, δηλαδή αυτών που άπτονται της εκλογής, σύνθεσης και θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου. Υπερψηφίστηκαν ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά € 15.000.000", ανέφερε η ανακοίνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK