Τσάκας: "Είμαι σίγουρος πως θα ολοκληρωθεί η συμφωνία"

Την πεποίθησή του ότι θα πραγματοποιηθεί το deal μεταξύ του Πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία και του Γιάννη Βαρδινογιάννη επανέλαβε με νέες δηλώσεις του ο Βλάσης Τσάκας.

Τσάκας: "Είμαι σίγουρος πως θα ολοκληρωθεί η συμφωνία"
tsakas.jpg INTIME SPORTS

Ο Έλληνας εκπρόσωπος του Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Σπορ Fm" και τόνισε ότι "είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα ολοκληρωθεί η συμφωνία".

Αναλυτικά οι νέες δηλώσεις του Βλάση Τσάκα

Για τη εξουσιοδότηση δικηγόρου που ζήτησε η πλευρά Βαρδινογιάννη: "Έχει γίνει και σήμερα θα γίνει η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών".

Για το σημείο που βρίσκεται η υπόθεση: "Το θέμα είναι σε νομικά χέρια και αφήστε το να ολοκληρωθεί και θα ολοκληρωθεί".

Για το μπέρδεμα με τα διαφορετικά ονόματα: "Δεν είναι άλλο όνομα. Είναι το ίδιο, αλλά η Αυτού Εξοχότητα προτίμησε τα κρατήσει τα ονόματα των παππούδων και να μην τα βάλει όλα. Αν δείτε όλο το όνομα είναι τέσσερις γραμμές".

Για το πόσες φορές έχει συναντηθεί με τον Πρίγκιπα: "Χρειάζεται να τις μετράω; Είναι πάρα πολλές, δεν είναι 1-2".

Για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό: "Ξεκάθαρα, από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι εμάς μας ενδιαφέρει η Ελλάδα σαν χώρα επενδύσεων. Πρόκρινα και πρότεινα σαν ιδέα να έχουμε ένα δυνατό status quo, ένα ισχυρό brand name όπως του Παναθηναϊκού για αρχή και οι άνθρωποι το δέχτηκαν. Στα 220 εκατομμύρια που ακούσατε, τα 150 είναι για κατασκευή γηπέδου, αυτό είναι επένδυση".

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον ίδιο: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα πως με αντιμετωπίζουν. Αλλά παρακαλώ θερμά να δείχνουν σεβασμό στο πρόσωπο του εξοχότατου. Είναι λάθος να τον χλευάζουν πριν τον δουν. Έρχεται να δώσει χρήματα, όχι να πάρει".

Για το λόγο που αργεί η εμφάνιση του εντολέα του: "Δεν μπορούμε να επισπεύσουμε κάτι που έχει μια δεδομένη διαδικασία για να γίνει. Όταν ολοκληρώσουν το έργο τους οι νομικοί, είναι θέμα ωρών η παρουσία του".

Για την αντίδρασή του Πρίγκιπα στα όσα ακούγονται: "Έχει και χιούμορ, έχει και ευφυΐα. Δεν έχει ενοχληθεί, αλλά μην το τραβάμε στα άκρα".

Για το αν βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο η διαδασία: "Δεν είναι καθόλου πρώιμο το στάδιο. Για μένα είναι το τελικό εφόσον γίνει αποδεκτή η πρόταση. Μέχρι να κατατεθεί η πρόταση, το ήξεραν μόνο εγώ και δύο συνεργάτες μου στην Ελλάδα. Εγώ σκεπτόμενος απλά είπα πάω να καταθέσω την πρόταση στο ΔΣ του Παναθηναϊκού, απαντώ στα ερωτήματά τους και φεύγω όπως πήγα. Όταν με σταμάτησαν οι δημοσιογράφοι απ’ έξω αιφνιδιάστηκα, το ομολογώ".

Για την έρευνα που κάνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στη Σαουδική Αραβία για το προφίλ του Πρίγκιπα: "Εγώ πιστεύω ότι δεν ψάχνουν. Το έχουν βρει".

Για τη φωτογραφία που εστάλη: "Μου ήρθε με e-mail. Ήταν συνημμένη με την εντολή από την Τζέντα. Ενοχλεί που είναι ωραίος άνδρας; Δεν βλέπω καμία επεξεργασία, όπως μου ήρθε, την προώθησα".

Για το τι έγινε στον ΠΑΟΚ το 2001: "Περσινά ξινά σταφύλια. Όλα τα deals γίνονται και δεν γίνονται. Είχαμε φτάσει σε ένα σημείο κοντινό σε συμφωνία. Δεν χάλασε μόνο από τον Κωνσταντινίδη που λένε. Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και τα είχαμε βρει όλα, η καθυστέρηση μας έφερε τον Αύγουστο, μετά είπαμε Σεπτέμβριο, πήγαμε στον Οκτώβριο μετά έγινε το κραχ στην Αργεντινή και τέλος".

Για την άποψή του για την πρόταση για τον Παναθηναϊκό: "Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα ολοκληρωθεί. Μόλις γίνει αυτό δεν θα ξαναμιλήσω εγώ, αλλά ο Πρίγκιπας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK