Ο Τσάκας απειλεί ότι θα αποσύρει την πρόταση ο πρίγκιπας

Νέες εξελίξεις στο θέμα του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, αφού ο Βλάσης Τσάκας απειλεί ότι ο Σαουδάραβας θα αποσύρει την πρότασή του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο Τσάκας απειλεί ότι θα αποσύρει την πρόταση ο πρίγκιπας

Υποτίθεται ότι θα βλέπαμε τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Με βάση όμως τα όσα υποστήριξε ο Βλάσης Τσάκας στο περιθώριο του αγώνα του Παναθηναϊκού με την κρητική ομάδα, ίσως να μη δούμε ποτέ τον Σαουδάραβα!

" Αφού πρώτα αποδείξουμε την αγοραστική μας δύναμη, για να μην αμφιβάλει κανείς για την οικονομική κατάσταση του Πρίγκιπα Σουλτάν, ανακοινώνουμε ότι η πρόταση μας για την απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη αποσύρεται. Η συμπεριφορά της ΠΑΕ είναι απαράδεκτη σε ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό " υποστήριξε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, ο οποίος έδειχνε οργισμένος με τη στάση της διοίκησης. Πάντως, λίγα λεπτά αργότερα ο Τσάκας προσπάθησε να τα μαζέψει και τόνισε ότι ο πρίγκιπας δεν θα αποσύρει την πρότασή του, αλλά απειλεί να τον κάνει αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα.

Εύλογα πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή τη νέα εξέλιξη, καθώς όλα αυτά μέχρι στιγμής είναι στα λόγια. Μένει να δούμε στην πράξη αν θα πραγματοποιηθεί η... απειλή. Το βασικότερο ερώτημα είναι τι έκανε η διοίκηση και ενόχλησε τον Σουλτάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του πρίγκιπα είναι ενοχλημένη από τη στάση της διοίκησης του Παναθηναϊκού και όχι από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ ο Τσάκας έχει εκνευριστεί από τη συμπεριφορά και την αντιμετώπιση της ΠΑΕ προς το πρόσωπό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Βλάσης Τσάκας αποδοκιμάστηκε έντονα από μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον απείλησαν πως αν δεν μπουν λεφτά από τον πρίγκιπα... θα πέσουν γιαούρτια. Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ πάντως δεν αντέδρασε και δεν έκανε δηλώσεις. Αυτές φρόντισε να τις κάνει μετά το τέλος του ματς πετώντας... βόμβα! Λεκτική αντιπαράθεση με οπαδό είχε και μετά το τέλος του αγώνα, κατευθυνόμενος στο αυτοκίνητό του. " Αν δεν γίνει το deal, θα τρέχεις να κρυφτείς", απείλησε ο οπαδός τον Τσάκα, με τον τελευταίο ν' απαντά: "Αν γίνει η συμφωνία, να δούμε τι θα λέτε..."

Πριν το ματς, κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του για το θέμα του πρίγκιπα: " Όλοι περιμένουμε τον πρίγκιπα αλλά μέχρι να τον δούμε και να μπούνε τα χρήματα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι πραγματικότητα και όχι μια μπαρούφα. Που να ξέρει κανείς αν θα τα βαλει τα λεφτά ή είναι επιθυμία του να πάρει τον Παναθηναϊκό; Αυτό το εύχομαι αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK