Τζίγγερ: "Δεν φταίω εγώ"

Η πλευρά Βαρδινογιάννη αποποιείται των ευθυνών σχετικά με όσους εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την υπόθεση Τσάκα, ενώ τονίζεται πως η ειδοποιός διαφορά είναι ότι για όσους η οικονομική επιφάνειά τους είναι γνωστή στην Ελλάδα, οι μετοχές παραχωρούνται δωρεάν.

Τζίγγερ: "Δεν φταίω εγώ"

Από το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη τονίζεται πως ο Τζίγκερ δεν μπορεί να έχει ευθύνες για όσους εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό και φέρνουν ως παράδειγμα τις περιπτώσεις των Arboris και Axiom Capital, με αφορμή την υπόθεση Τσάκα.

Άλλωστε η πλευρά Βαρδινογιάννη δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν και η ειδοποιός διαφορά είναι ότι για όσους η επιφάνεια τους είναι γνωστή στην Ελλάδα, όπως ο Ανδρέας Βγενόπουλος και οι άλλοι μέτοχοι της ΠΑΕ, δεν μπαίνει όρος για τα 15 εκ. ευρώ στην ΑΜΚ και οι μετοχές παραχωρούνται δωρεάν.

Κάτι τέτοιο είχε γίνει και τον Σεπτέμβριο του 2010 με τον Mr. MIG αλλά τελικά επέλεξε να μην αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Για όσους είναι άγνωστοι από το εξωτερικό, ο Τζίγκερ ζητά μίνιμουμ μια εγγύηση για την ομάδα και όχι για την τσέπη του με το να μπουν 15 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε ότι αφορά την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό, η φράση "ξεχάστε μας από τον Παναθηναϊκό" που ειπώθηκε από τον ίδιο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στη συνέντευξη τύπου του περασμένου Σεπτεμβρίου, ισχύει απόλυτα και η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από το σύλλογο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK