Βγαίνει μπροστά ο Γιαννακόπουλος στις εκλογές του Ερασιτέχνη!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όχι μόνο αποφάσισε να ηγηθεί του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αλλά όπως έγινε γνωστό θα είναι και επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο στις επικείμενες εκλογές.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018.
(EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018. (EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) ΕUROKINISSI

Εξελίξεις σοβαρές είχαμε την Πέμπτη (24/5) στον Παναθηναϊκό με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Κι αυτό αφού με διαφορά λίγης ώρας από τη μια ήρθε η πολυπόθητη "σφραγίδα" της Κυβέρνησης να... ανάψει πράσινο για το "Αthens Alive" στο ΟΑΚΑ, μέσω της επίσημης ενημέρωσης που βγήκε (μπορεί να μην είπε για 0,6 συντελεστή δόμησης αλλά το "φωτογράφισε", μιλώντας για αύξηση του επιτρεπόμενου συντελεστή δόμησης που τώρα είναι στο 0,4)...

Κι από την άλλη με συνοπτικές διαδικασίες το δ.σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αποφάσισε να ορίσει εκλογές για τον Ιούνιο, όπως δηλαδή είχε ζητήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μάλιστα θα κατέβει επικεφαλής του μοναδικού ψηφοδελτίου! Ο ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού βγαίνει μπροστά με σκοπό και φιλοδοξία να διαδραματίσει ουσιαστικές εξελίξεις στο σύλλογο όσον αφορά στο μέλλον του.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέστησε γνωστή την πρόθεσή του να ηγηθεί του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού παίρνοντας μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης και πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες έγινε γνωστό πως θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μάλιστα δεν θα υπάρχει άλλο ψηφοδέλτιο και ουσιαστικά θα "παίζει μόνος του" στη μάχη για την ανάληψη της προεδρίας στο Ερασιτέχνη, με τις εκλογές να διεξάγονται στις 9 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνεται απαρτία, αυτές θα μετατεθούν για την Δευτέρα 18 Ιουνίου και όλα δείχνουν πως τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει στα χέρια του την προεδρία.

Το γεγονός μάλιστα πως θέλησε τώρα να εμπλακεί, "φανερώνει" πως υπάρχει γόνιμο έδαφος στις συζητήσεις του με την ελληνική κυβέρνηση όσον αφορά στο πρότζεκτ του "Athens Alive" για την στέγαση όλων των τμημάτων του συλλόγου στο ΟΑΚΑ. Επίσης, ελέγχοντας το σωματείο μπορεί να μπλοκάρει και ενδεχόμενες εξελίξεις στην περίπτωση που η "Pan Asia" πάρει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και θελήσει να φτιάξει γήπεδο στο Βοτανικό. Γιατί πολύ δύσκολα θα γίνει εκεί χωρίς να έχουν τον Ερασιτέχνη...

Θυμίζουμε πως την Τρίτη υπήρξε η συνάντηση του ισχυρού άνδρα της "πράσινης" ΚΑΕ με τον Αλέξη Τσίπρα όπου του ανέλυσε το σχέδιό του για τη δημιουργία μίας "πράσινης πολιτείας" στο ΟΑΚΑ, με την επίσημη ενημέρωση σήμερα από πλευράς κυβέρνησης για το πρότζεκτ να είναι η εξής:

"Πρόθεση της κυβέρνησης είναι η αναβάθμιση και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ με ένα σύγχρονο σχέδιο που θα αναβαθμίζει τις λειτουργίες στην ευρύτερη περιοχή και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα εντάσσεται στο σχέδιο ανάπτυξης της Αττικής.

Για το λόγο αυτό θα προχωρήσει η εκπόνηση Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το σύνολο της περιοχής, όπου θα εξεταστεί η δυνατότητα αύξησης του επιτρεπόμενου Συντελεστή Δόμησης, στο πλαίσιο του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας, καθώς και ορισμένες διαφοροποιήσεις στις επιτρεπόμενες χρήσεις γης με δυνατότητα χωροθέτησης χρήσεων αθλητισμού, αναψυχής, τουρισμού και περιορισμένων εμπορικών χρήσεων για την εξυπηρέτηση της περιοχής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK