Βονόρτας: "Ολα τα λάθη πάντα εναντίον μας"

Η διαιτησία του αγώνα με τον Πανιώνιο δεν έμεινε ασχολίαστη από τον υπηρεσιακό προπονητή Γιάννης Βονόρτας. Τι είπε για τις αλλαγές που έκανε και το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Βονόρτας: "Ολα τα λάθη πάντα εναντίον μας"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Η ομάδα ήταν πολύ κουμπωμένη με κακή ψυχολογική κατάσταση και φοβισμένη και εκεί είχε πέσει το βάρος της προετοιμασίας. Στο δεύτερο ημίχρονο τα καταφέραμε παίξαμε πολύ καλά, υπήρχε πλήρης κατοχή, ενώ στο τέλος άνοιξε το ματς και εκεί έκανε ευκαιρίες ο Πανιώνιος. Νομίζω ότι οι παίκτες μου έδωσαν ότι είχαν φάνηκε ότι θέλουν να κερδίσουν.

Τα ποσοστά έδειξαν 36 τελικές. Οπότε οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των παικτών. Παίξαμε στο μισό γήπεδο τον Πανιώνιο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ. Η υπόθεση των πλέι οφ δυσκολεύει αλλά εμείς συνεχίζουμε, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Δεν ήταν αυτή η εικόνα που χρειαζόμασταν από τον Κουίνσι, έμενε εκτός παιχνιδιού αρκετές φορές. Όσο για τον Σισοκό έδειξε σημάδια κόπωσης και ήθελα περισσότερα επειδή ανέβαιναν οι μπακ και ήθελα έναν να μαρκάρει.

Νομίζω ότι οι παίκτες ξέρουν που παίζουνε. Τα διάφορα γεγονότα που έχουν γίνει τους έχουν επηρεάσει. Θα είναι έτοιμοι και ικανοί να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Από ότι μου είπανε υπάρχει μια φάση με τον Τριανταφυλλόπουλο που είναι πέναλτι. Το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια… Δεν το γνωρίζω γιατί όλα τα λάθη γίνονται μόνο εναντίoν μας. Αυτή η ερώτηση πλανάται χρόνια. Είναι γνωστά αυτά τα πράγματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK