Βραδιά Παναθηναϊκής ενότητας στη Λεωφόρο

"Μια βραδιά στη Λεωφόρο" δημιούργησαν τα μέλη και οι φίλοι του Παναθηναϊκού Κινήματος.

Βραδιά Παναθηναϊκής  ενότητας στη Λεωφόρο

Μια βραδιά που τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές και παράγοντες από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού. Ανάμεσά τους οι Στράτος Σωπήλης, Ηλίας Μιχαλαριάς, Τάσος Στεφάνου, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, οι αθλήτριες Δίελα Καβάσιλα, Τσίμα και Νούσια, οι προπονητές Γιάννης Λάιος, Κώστας Λούδης, Γιώργος Ρούσης, Γιάννης Αϊδινιώτης, Δημήτρης Κοσόβας και άλλοι πολλοί.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί αθλητές και άνθρωποι του Συλλόγου συνέχισαν να έρχονται και μετά την έναρξη της βραδιάς.

Το γήπεδο και ευχαριστίες σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Στα της εκδήλωσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωση τα μέλη του Κινήματος προχώρησαν σε ανακοινώσεις.

Η πρώτη εξ΄αυτών αφορούσε το θέμα του γηπέδου ανακοινώνοντας πως εντός της πρώτης εβδομάδας του Δεκεμβρίου θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν το πλάνο τους για το γήπεδο. Από εκεί και πέρα ενημέρωσαν πως το ΠΑΝ.ΚΙ. θα κατέβει στις δημοτικές διεκδικώντας ότι καλύτερο με πλήρη συνδυασμό και μετά στις ευρωεκλογές.

Τέλος ευχαρίστησαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που είναι και επίσημα μέλος του ΠΑΝ.Κι.

"Πρέπει να διασώσουμε τη Λεωφόρο"

Από εκεί και πέρα υπήρξαν και αρκετοί χαιρετισμοί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Νίκος Αβραμίδης. Ο Γραμματέας του Κινήματος τόνισε: "Η σημερινή εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει το Κίνημα σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας του Συλλόγου. Η άποψή μας είναι ότι πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες στηρίζοντας τις προσπάθειες ΠΑΕ ΚΑΕ και Ερασιτέχνη και γενικότερα όλης της Παναθηναϊκής οικογένειας. Παράλληλα, πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι σημαντική η βοήθεια του απλού κόσμου και στα απλά τμήματα του Ερασιτέχνη και όπου αλλού χρειάζεται

Πρέπει να διασώσουμε τη Λεωφόρο. Αυτή είναι η θέση μας. Η δυναμική του Παναθηναϊκού είμαστε όλοι εμείς. Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες. Όνειρο μας είναι να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα του Παναθηναϊκού".

Στη συνέχεια ο γραμματέας του Κινήματος εξήρε τις προσπάθειες που γίνονται στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης από το ΠΑΝ.ΚΙ.

"Ενιαίος και αδιαίρετος ο Παναθηναϊκός"

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Στράτος Σωπήλης. Το μέλος της πράσινης ΠΑΕ είπε: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΠΑΝ.ΚΙ. για την πρόσκλησή του. Είμαστε όλοι ενωμένοι αυτές τις δύσκολες στιγμές. Γνωρίζουμε όλοι την οικονομική ένδεια που υπάρχει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μοναδικός και αδιαίρετος. Ο Παναθηναϊκός είναι αγάπη όλων και πρέπει να είμαστε κοντά".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς τόνισε: "Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ στηρίζει την κίνηση του ΠΑΝ.ΚΙ. γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο. Για αυτό είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την κίνηση".

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν μπορεί να παντρευτεί αθλητισμός και πολιτική είπε: "Στη σημερινή εποχή παντρεύονται τα πάντα ίσως ο αθλητισμός μας κάνει να δούμε με διαφορετικό μάτι την πολιτική"

Στη συνέχεια μίλησαν και οι δύο αθλήτριες του βόλεϊ γυναικών. Η αρχηγός του τμήματος, Ζένια Τσίμα, είπε: "Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να έρθουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος ένα κοινωνικό φαινόμενο".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Αποστολία Νούσια η οποία τόνισε: "Ήρθαμε από το γυναικείο τμήμα να στηρίξουμε τους ανθρώπους του ΠΑΝ.ΚΙ. Οι αθλητές του Παναθηναϊκού είμαστε ένα με τους φιλάθλους είμαστε εδώ για να τους στηρίξουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK