Ωρα πρίγκιπα και Λέτο

Την Πέμπτη θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αντικείμενο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και θα συζητηθεί μεταξύ άλλων η επιστολή της πλευράς του πρίγκιπα Φαϊζάλ. Πιθανότατα την Πέμπτη η επέμβαση στο γόνατο του Σεμπάστιαν Λέτο.

Ωρα πρίγκιπα και Λέτο

Στο Δ.Σ. θα τεθεί επί τάπητος το αίτημα της πλευράς του πρίγκιπα Φαιζάλ να ανοίξουν οι διαδικασίες για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με την έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου και την εξάντληση των ορίων της τρέχουσας ΑΜΚ εώς τις 9 Αυγούστου.

Από την πλευρά του Σαουδάραβα επενδυτή τονίζουν ότι είναι έτοιμοι να καταθέσουν τα 15 εκ. ευρώ μόλις υπάρξει το δικαίωμα για νέους μετόχους προς τα τέλη Ιουλίου ώστε να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου θα συζητηθούν και όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα όπως ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η υπόθεση Λέτο.

Ο Αργεντινός άσος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο μέσα στις επόμενες ημέρες στην Ιταλία και θα χάσει ουσιαστικά τη νέα σεζόν.

Τέλος έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ το έγγραφο από την UEFA που επιτρέπει τη συμμετοχή του τριφυλλιού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν αλλά στις 30/6 θα υπάρξει νέος έλεγχος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK