Χάνει οριστικά τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο Λέτο

Οριστικά απών από τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο, για τον οποίο θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να επανέλθει σε δράση. Ενδεδειγμένη χαρακτήρισαν οι Ιταλοί τη θεραπεία που ακολουθούσε ο Αργεντινός, ο οποίος υποφέρει από ωστικό οίδημα οπίσθιου μηριαίου.

Χάνει οριστικά τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο Λέτο

Ενδεδειγμένη χαρακτήρισαν οι Ιταλοί γιατροί τη θεραπεία που ακολουθούσε στην Παιανία ο Σεμπάστιαν Λέτο, όπως προέκυψε μετά την επίσκεψή του στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Μπολόνια. Οπως τονίστηκε, ο χρόνος αποθεραπείας του Αργεντινού -ο οποίος υποφέρει από ωστικό οίδημα οπίσθιου μηριαίου- θα είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, ενώ στην περίοδο αυτή θα παραμείνει στην Ιταλία για την αποθεραπεία.

Αυτό είναι το καλό σκέλος της υπόθεσης, αφού ο Αργεντινός δεν μπαίνει στο χειρουργείο, δεν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και τουλάχιστον στα τελευταία ματς θα δώσει το παρών. Το κακό είναι ότι ο Λέτο χάνει οριστικά τα ντέρμπι με την ΑΕΚ (εκτός) και τον Ολυμπιακό (εντός), στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι έπειτα από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Μπολόνια, παρουσία και με τη συνεργασία του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, κ. Π. Κουλουμέντα, και η νέα γνωμάτευση που προέκυψε είναι ότι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση των ενοχλήσεων στο γόνατο του αθλητή είναι η συνέχιση της συντηρητικής θεραπείας που ακολουθούσε και κατά το διάστημα που προηγήθηκε στην Παιανία. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί μέχρι την αποκατάσταση του αθλητή εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της αποκατάστασης αποφασίστηκε από κοινού ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας του στο κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία".

Παίζουν στα ντέρμπι Σαριέγκι και Κατσουράνης

Στο μεταξύ, ο Γιόσου Σαριέγκι θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 27ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη. Επίσης, ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος συμπλήρωσε το όριο των 7 κίτρινων καρτών θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών στους αγώνες της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ και της 27ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK