Χωρίς μεταγραφή τον Γενάρη ο Παναθηναϊκός

Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου. Ο Παναθηναϊκός δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όπερ σημαίνει πως δεν προχωράνε οι περιπτώσεις Πίντο, Μπάρμπαριτς και Σιόβα. Φερέρα: "Να είμαστε ετοιμοπόλεμοι"

Χωρίς μεταγραφή τον Γενάρη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Δημήτρη Σιόβα του Πανιωνίου, τον Πίντο της Πόρτο και τον Μπάρμπαριτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεν θα προχωρήσει -εκτός απροόπτου- στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως αποφάσισαν ο Δημήτρης Γόντικας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι λόγοι που το τριφύλλι δεν θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο.

Οι "πράσινοι" είχαν συμφωνήσει τόσο με την Πόρτο για τον 23χρονο Αντρέ Πίντο όσο και με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 22χρονο Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς αλλά απέσυραν το ενδιαφέρον τους και για τους δύο παίκτες, καθώς η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού μπήκε στο "ψυγείο". Μιλάμε για δανεισμοί που θα κόστιζαν... μόλις 200.000 ευρώ!

Ο Δημήτρης Γόντικας και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν αναλυτικά για τα μεταγραφικά ζητήματα τόσο στα Γιάννενα όσο και το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις της Παιανίας όπου λήφθηκε η οριστική απόφαση να πορευτεί η ομάδα με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και να μην πραγματοποιήσει κάποια κίνηση εώς τις 31 Ιανουαρίου.

Το οικονομικό πρόβλημα για την ομάδα είναι τεράστιο και από τη στιγμή που δεν έχουν μπει τα περιβόητα 15 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, ο πρόεδρος εξήγησε στον προπονητή πως δεν μπορεί να κάνει πράξη την επιθυμία του για την έλευση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού.

Οι λόγοι είναι αφενός πρακτικοί, δεν υπάρχουν λεφτά και αφετέρου ηθικοί, υπάρχουν οφειλές στους παίκτες και γίνονται προσπάθειες να εξοικονομηθούν χρήματα προκειμένου να δοθούν στους ποδοσφαιριστές που παλεύουν για τον τίτλο και όχι σε κάποιον νέο με τον κίνδυνο να διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα. Παράλληλα δεν έχει βρεθεί λύση για την αποχώρηση των Σεϊταρίδη και Μελίσση, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή.

Ο Φερέιρα συμφώνησε απόλυτα με τον Δημήτρη Γόντικα και άλλωστε υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την παρουσία του Μπιέρσμιρ, επιστρέφει ο Σαριέγκι από τον τραυματισμό του, ενώ ενδεχομένως να δοθεί ευκαιρία και στον νεαρό Τριανταφυλλόπουλο της ομάδας νέων του τριφυλλιού που προπονείται τον τελευταίο καιρό υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού.

Φυσικά εάν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου αλλάξει η κατάσταση και οι Άραβες βάλουν τα 15 εκ. ευρώ, μπορεί ο φάκελος του στόπερ να βγει από το ψυγείο και να γίνει κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής. Στην παρούσα φάση, όμως, μεταγραφή...γιοκ και ο Παναθηναϊκός πορεύεται με τους παίκτες που έχει στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK