Χωρίς Σισοκό στο φιλικό

Ο Ιμπραχίμ Σισοκό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας και δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ελ Γιαΐς.

Χωρίς Σισοκό στο φιλικό

Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, εν όψει του φιλικού του Παναθηναϊκού με την Ελ Γιαϊς στο Μπισχόφεν.

Ο Πορτογάλος θα αφήσει εκτός τον Ιμπραχίμ Σισοκό, ο οποίος αισθάνεται "βαρύ" το πόδι του από τις δυνατές προπονήσεις και στην πρωινή της Δευτέρας ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Δεν έχει κάτι ανησυχητικό, όμως θα του δοθούν ανάσες για να μην υπάρξει επιδείνωση.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για δεύτερη ημέρα γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Επίσης, λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο απογευματινό ματς. Τέλος, ο Σο συνέχισε να προπονείται μόνος του.

Έμφαση στην τακτική

Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, οι "πράσινοι" άρχισαν με ζέσταμα και διατάσεις, συνέχισαν με κορόιδο 5-2 και ολοκλήρωσαν με δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Ο Φερέιρα δημιούργησε δύο ομάδες, με τη μία να αμύνεται και την άλλη να επιτίθεται. Ο Πορτογάλος έδινε οδηγίες σε κάθε μία για το τι ζητά από την ανασταλτική λειτουργία και την ανάπτυξη και την οργάνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK